À Punt modifica la programació per a ampliar la cobertura informativa dels incendis

S’allarga l’horari de l’À Punt NTC migdia i nit a més de mantindre els avanços especials matinal a les 12 i vespertí a partir de les 18 hores

Lluita conta l'incendi de Begís Foto de Consorci Provincial Bombers de Castelló
Lluita conta l'incendi de Begís (Foto: Consorci Provincial Bombers de Castelló) / Departament de Comunicació
19 d'agost 2022 - 14:16

La programació de la televisió i la ràdio d’À Punt per aquest cap de setmana canvia per a continuar oferint els espectadors i oients de la radiotelevisió pública la informació dels incendis a la Comunitat Valenciana al més actualitzada possible. La graella setmanal es modifica per a acostar tota la informació de proximitat amb l’última hora i queda de la manera següent:

·      Es mantenen dissabte 20 com diumenge 21 d’agost els avanços informatius especials a les 12:00 hores amb una durada prevista entre 30 i 45 minuts.

·      Els informatius À Punt NTC migdia de dissabte i diumenge allargaran la durada. L’hora d’inici habitual serà a les 14:00 hores i s’acabaran a les 15:30 hores. Per això no s’emetrà el programa Animalades a la sobretaula del cap de setmana.

·      De vesprada es mantenen els avanços informatius especials dels últims dies. Dissabte serà a les 18:40 hores i diumenge a les 18 hores, amb una durada prevista de 30 minuts.

·      El programa Va de bo amb la final del XXIV Trofeu Gregori Maians en directe des d’Oliva es retarda a les 19:15 hores.

·      Els informatius À Punt NTC nit de dissabte i diumenge allargaran la durada, començaran a l’hora habitual, les 21:00 hores, mentre que acabaran a les 22:15 hores.

Tota la informació d’última hora també es pot seguir a través de la pàgina web (www.apuntmedia.es) i dins de l’espai habilitat minut a minut en aquest enllaç, a més de a totes les xarxes socials d’À Punt. 

També et pot interessar

stats