À Punt, mitjà oficial del Festival de Cinema d'Alacant per segon any consecutiu

La radiotelevisió i web públiques valencianes donen suport al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana i retransmetrà per streaming les gales del certamen: la inaugural, el 29 de maig, i la de clausura, el 5 de juny

 

18a edició del Festival de Cinema d'Alacant

À Punt és, per segon any consecutiu, mitjà oficial del Festival de Cinema d'Alacant. La radiotelevisió i web públiques valencianes donen suport al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana, al talent i als seus professionals, formant part d'aquest destacat certamen cinematogràfic que celebra del 29 de maig al 5 juny la seua 18a edició.

La radiotelevisió valenciana estarà present durant tot el festival; el seu director de Continguts i Programació, César Martí, serà un dels experts que formen part del III Laboratori de Projectes de Ficció en el qual participaran més de 200 alumnes. A més, el director general d'À Punt, Alfred Costa, assistirà a la gala de clausura per a fer entrega d'un dels guardons de la secció oficial.

À Punt, com a mitjà oficial del certamen, realitzarà un ampli desplegament informatiu i donarà cobertura a aquest consolidat certamen cinematogràfic en tots els seus canals (televisió, ràdio, web i xarxes socials). A més, retransmetrà per streaming les gales d'inauguració i clausura, els dies 29 de maig i el 5 de juny, a les 19:00 h, des del web apuntmedia.es.

La gala inaugural se celebrarà el dissabte 29 de maig a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA). Allí seran homenatjades Isabel Coixet, Premi Lucentum, que reconeix la trajectòria de directors espanyols; Inma Cuesta, Premi Ciutat d’Alacant, que es concedeix com a reconeixement a la trajectòria de joves actors i actrius del panorama nacional; i Kiti Mánver, Premi d’Honor, per la seua trajectòria.

“Volem agrair un any més el suport de la radiotelevisió de tots els valencians, À Punt, que sempre està al costat de l'audiovisual valencià i permetrà que les gales del nostre festival puguen ser vistes en directe en tot el món”, ha comentat Vicente Seva, director del Festival de Cinema d'Alacant.

Per part seua, el director general d'À Punt, Alfred Costa, ha destacat: “la nostra relació amb el Festival Internacional de Cinema d’Alacant s’emmarca en la política dels mitjans públics valencians de suport al sector audiovisual valencià”. “Amb l’organització del festival compartim la convicció que el cinema és un producte cultural d’enorme repercussió social, però també una indústria que crea llocs de treball i contribueix a fixar el talent al territori”, ha afegit.

El Festival de Cinema d'Alacant compta amb el suport de la Diputació Provincial d'Alacant, l'Ajuntament d'Alacant, Alacant City & Beach, Casa Mediterrani, l'Institut Valencià de Cultura, À Punt i altres empreses col·laboradores.

També et pot interessar

stats