À Punt, mitjà oficial del Festival de Cine d’Alacant

Retransmet en directe per streaming la gala inaugural, que tindrà lloc aquest dissabte a les 20:00 hores.

À Punt Mèdia, com a mitjà oficial del certamen, farà un ampli desplegament informatiu del 17 al 24 d’octubre,
À Punt Mèdia, com a mitjà oficial del certamen, farà un ampli desplegament informatiu del 17 al 24 d’octubre,

À Punt és mitjà oficial del Festival de Cine d’Alacant i retransmetrà en directe per streaming la gala inaugural, que tindrà lloc aquest dissabte 17 d’octubre a les 20:00 hores. Els espectadors podran assistir a l’esdeveniment des del web www.apuntmedia.es.

Presentarà aquesta edició 17 del festival l’actor Luis Larrodera a l’Aula de Cultura Fundación Mediterráneo i tindrà la presència dels artistes homenatjats: els actors Marta Etura i Pedro Casablanc, el director de cinema Rodrigo Sorogoyen i la xef il·licitana Susi Díaz, que rebrà el premi Gastrocinema.

Sis llargmetratges competiran en la secció oficial per la Tessel·la d’Or a la millor pel·lícula i es podran veure als cinemes Kinépolis d’Alacant: Urubú, d’Alejandro Ibáñez; Amigo, d’Óscar Martín; Zero, d’Iñaki Sánchez Arrieta; Violeta no coge el ascensor, de Mamen Díaz; El secreto de Ibosim, de Miguel Ángel Tobías i Amor en polvo, de Juanjo Moscardó Rius i Suso Imbernón.

En la secció oficial de curtmetratges de ficció han entrat a concurs 52 treballs procedents de 25 països. D’altra banda, opten al premi al millor curtmetratge Països del Mediterrani 12 cintes arribades des d’Egipte, Itàlia, Turquia, Síria, Grècia, Albània, Xipre, França, Algèria i Croàcia.

En la secció d’animació competiran 10 treballs i, un jurat específic format per especialistes en aquest tipus de cinema decidirà qui mereix el premi a millor curtmetratge d’animació i el premi a la millor música de curtmetratge d’animació.

Entren així mateix en concurs, 12 curtmetratges de temàtica LGTBI produïts a Espanya, l’Argentina i França.

Com a novetat, els Odeón Multicines (en el centre comercial The Outlet Stores a Sant Vicent) s’uneixen a Kinépolis com a seu del Festival i acolliran els curtmetratges d’animació, les cintes realitzades per directors de cinema alacantins, els treballs LGTBI, el documental del director alacantí Manuel Galipienso Animales por el camino de en medio, el documental Unblock Cuba i la pel·lícula Mujeres de cristal.

Les entrades a les projeccions en les dues sales estan entre 3 i 5 euros i l’entrada és lliure, però amb límits d’aforament.

L’organització del Festival de Cinema d’Alacant posarà en marxa un estricte protocol de seguretat que farà disminuir l’aforament, però que no afectarà el muntatge escènic d’aquestes gales, que es plantegen com a grans espectacles televisius.

À Punt fa un ampli desplegament de mitjans

À Punt Mèdia, com a mitjà oficial del certamen, farà un ampli desplegament informatiu del 17 al 24 d’octubre i donarà cobertura a aquest certamen cinematogràfic en tots els seus canals.

La gala de clausura de la 17a edició del Festival de Cine de Alicante tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre a l’Aula de Cultura Fundación Mediterráneo. Durant aquesta vetlada es lliuraran els premis concedits pel jurat als curtmetratges i pel·lícules que competeixen en la secció oficial.

El Festival de Cine de Alicante té amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, Alicante City & Beach, À Punt Mèdia, Fundación Mediterráneo i altres empreses col·laboradores.

També et pot interessar

stats