À Punt, mitjà oficial del Festival de Cine d’Alacant per tercer any consecutiu

La radiotelevisió i web públiques valencianes retransmeten en directe per streaming las gales del certamen

Cartell de la 19na edició del Festival Internacional de Cine d'Alacant
Cartell de la 19na edició del Festival Internacional de Cine d'Alacant
17 de maig 2022 - 10:56

 À Punt Mèdia és, per tercer any consecutiu, mitjà oficial del Festival de Cine d’Alacant. La plataforma de mitjans públics valencians dona suport al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana, el talent i els seus professionals, i forma part d’aquest certamen cinematogràfic que celebra del 21 al 28 de maig la seua 19a edició.

À Punt, com a mitjà oficial del certamen, realitzarà un ampli desplegament informatiu i donarà cobertura a aquest consolidat festival cinematogràfic en tots els seus canals (televisió, ràdio, web i xarxes socials). A més, retransmetrà en directe per streaming les gales d’inauguració i cloenda, els dies 21 i 28 de maig a les 20:00, des de la web apuntmedia.es.

La radiotelevisió valenciana estarà present durant tot el Festival. El director de Continguts i Programació, Cèsar Martí, serà un dels especialistes que participe en el IV Laboratori de Projectes de Ficció, com a expert en la taula redona «Fonts de finançament de la nova producció digital» i com un dels professionals que formarà part de la presentació i valoració dels projectes aportats per l’alumnat.

La presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, ha destacat que: «Els mitjans públics i el Festival de Cine d’Alacant tenim l’objectiu comú de donar suport a la creació cinematogràfica i la promoció del nostre cinema. Aquest festival és ja un esdeveniment que uneix la promoció de la ciutat i la projecció de la indústria audiovisual, per això anem de bracet i col·laborem estretament».

«Un any més comptem amb la col·laboració d’À Punt, mitjà de tots els valencians, i que sempre ha donat suport a la cultura. Des dels seus canals informarà sobre tot el que passe al Festival i, a més, el seu web retransmetrà les nostres gales per a qui no puga acompanyar-nos», ha comentat Vicente Seva, director del Festival de Cine d’Alacant.

El Festival Internacional de Cine d’Alacant, que se celebrarà del 21 al 28 de maig, compta amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, Alicante City & Beach, l’Institut Valencià de Cultura, À Punt Mèdia i altres empreses col·laboradores. 

També et pot interessar

stats