À Punt, mitjà oficial de la 36a edició de Cinema Jove

Atorgarà dos premis en l’Encontre Audiovisual de Joves

Joves participants en l'Encontre Audiovisual de Joves
Joves participants en l'Encontre Audiovisual de Joves / Departament de Comunicació
17 de juny 2021 - 12:56

À Punt Mèdia estreta relacions amb el Festival Cinema Jove, dins de l’estratègia de donar suport als esdeveniments culturals de la Comunitat Valenciana.

Per primera vegada, À Punt es converteix en el mitjà oficial de la 36a edició de Cinema Jove, promocionant la programació i les activitats relacionades amb el  festival en els magazins i programes culturals de la televisió i la ràdio autonòmiques. A més, durant el període de celebració de Cinema Jove, el web donarà un tractament específic a les notícies del certamen.

À Punt atorgarà els premis als millors curtmetratges valencians fets per l’alumnat d’Infantil i Primària (categoria A ) i  per l’alumnat d’ESO i Batxillerat (categoria B), en el marc de l’Encontre Audiovisual de Joves. L’alumnat guardonat farà una visita personalitzada a les instal·lacions de la televisió pública de Burjassot. Així mateix, el web d’À Punt Mèdia allotjarà els continguts que hagen sigut premiats en les diverses categories de l’Encontre Audiovisual de Joves.

Cinema Jove  s’ha consolidat en el circuït de festivals internacionals com a fòrum de trobada dels joves cineastes d’arreu del món. Té diverses seccions oficials en les categories de llargmetratge, curtmetratge o sèrie web.  

També et pot interessar

stats