À Punt, mitjà oficial de la 31 edició del MIM de Sueca

El magazine diari de la ràdio d’À Punt ‘Pròxima Parada’ regalarà entrades per als diferents espectacles. 

MIM
Mostra internacional de Mim a Sueca
14 de setembre 2021 - 13:25

À Punt dona suport als esdeveniments culturals que reprenen la seua activitat. És el cas de la Mostra Internacional de Mim (MIM) de Sueca que a partir de demà i fins dissabte presenta una programació escènica en diferents espais de Sueca.

À Punt Mèdia serà el mitjà de comunicació oficial del MIM, cobrint i informant de tots els espectacles en els espais informatius i els magazines tant de ràdio com de televisió. A més, l’espai de la ràdio d’À Punt, Pròxima Parada, que s’emet diàriament de 16:00 a 20:00 hores, realitzarà un sorteig d’entrades per a assistir a les representacions del MIM.

El festival exhibeix espectacles de teatre nacionals i internacionals dirigits al gran públic i a més ofereix cursos i classes magistrals amb els més prestigiosos mestres del gènere. El MIM és un dels festivals del gest més importants de l’estat espanyol. 

El director general d’À Punt Mèdia ha declarat que “la promoció de la Mostra Internacional de Mim de Sueca en À Punt Mèdia respon al nostre objectiu de mostrar el dinamisme cultural de la Comunitat Valenciana, al marge de les grans cites i les grans infraestructures. Els nostres pobles i comarques acullen cada setmana innombrables activitats musicals i d'arts escèniques de gran qualitat als quals els mitjans públics donem ple suport”.

Joan Santacreu, director de la Mostra Internacional de Mim a Sueca, ha destacat que “el suport d'un mitjà de comunicació com À Punt ens dona l'oportunitat de fer aplegar tota la nostra proposta de teatre gestual de manera directa als espectadors. Amb À Punt, aconseguim fer extensible el festival de la millor manera possible. Cal apostar sempre per la cultura i, ara més que mai, deixar clar el missatge que la cultura és segura”.

També et pot interessar

stats