À Punt, primer mitjà espanyol que s'uneix a l'ONU per a promoure els objectius de desenvolupament sostenible

À Punt accedirà a experts, dades i informes de les Nacions Unides relacionats amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)
À Punt accedirà a experts, dades i informes de les Nacions Unides relacionats amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) / Departament de Comunicació
14 de juny 2023 - 10:12

Brussel·les, 12 juny de 2023. El Centre d'Informació Regional de l'ONU per a Espanya i Andorra dona la benvinguda a la radiotelevisió pública valenciana, À Punt, que s'integra en el Pacte de Mitjans posat en marxa en el 2018 pel secretari general de l'ONU.

Amb una xarxa exclusiva d'aproximadament 400 mitjans internacionals i organitzacions d'entreteniment, Media Compact compta amb membres de totes les regions del món. La iniciativa promou la participació i col·laboració dels mitjans amb les Nacions Unides posant en valor el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

À Punt s'integra en el Pacte de Mitjans posat en marxa en el 2018 pel secretari general de l'ONU.
À Punt s'integra en el Pacte de Mitjans posat en marxa en el 2018 pel secretari general de l'ONU.

Així, À Punt es converteix en el primer mitjà a Espanya que s’uneix a un projecte que abasta 160 països de 5 continents i té un públic total d'aproximadament 2.000 milions de persones de tot el món.

Per a Alfred Costa, director general d'À Punt, “ens adherim a un pacte que promou els nostres mateixos valors. Com a mitjà de comunicació tenim un compromís amb la informació veraç com a garantia de qualitat democràtica de la nostra societat”. “La pandèmia”, ha afegit, “va confirmar el paper essencial dels mitjans en situacions de crisi, siga sanitària, climàtica o social, perquè la informació de qualitat enforteix la resposta constructiva de la societat”.

Alfred Costa ha agraït a Media Compact l'acceptació de la candidatura d'À Punt que permetrà a la cadena accedir a experts, dades i informes de les Nacions Unides relacionats amb els ODS.

El pacte representa els grans organismes de radiodifusió, mitjans de comunicació escrits consolidats, agències de notícies, emissores de ràdio i noves editorials digitals que treballen per a donar a conéixer els Objectius de Desenvolupament Globals i impulsar l'adopció de mesures per a un món més just i igualitari.

També et pot interessar

stats