À Punt Mèdia tindrà un premi a la secció oficial de la Mostra de València

El certamen està previst a València entre el 18 i el 28 d’octubre.

Cartell de la Mostra
Cartell de la Mostra

À Punt atorgarà un premi en la secció oficial de la 33a edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. El Premi À Punt reconeixerà la “pel·lícula de la secció oficial que millor assumisca el compromís per a avançar en la igualtat entre homes i dones”. À Punt es compromet a adquirir els drets d’emissió de la pel·lícula guardonada.

La creació d’aquest premi s’emmarca en el conveni de col·laboració signat entre la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació i la Mostra de València. Conveni mitjançant el qual ambdues es comprometen a treballar conjuntament en la pròxima edició del certamen previst a València entre el 18 i el 28 d’octubre. À Punt serà, en aquest context, mitjà oficial de la Mostra de València.

La participació de l’espai públic de comunicació valencià en el certamen cinematogràfic també implicarà l’estrena en el festival d’alguna pel·lícula per a televisió coproduïda per À Punt o projectar en primícia l’avanç d’alguna pel·lícula coproduïda. Els responsables d’À Punt, finalment, es comprometen també a participar en els debats i les taules redones programades.

Aquest conveni cal entendre’l dins l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen a tot el territori valencià. Ajudar a la revitalització del sector és, de fet, un dels objectius de l’espai públic de comunicació.

També et pot interessar

stats