À Punt Mèdia signa un conveni de col·laboració amb AVAMET

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el director d'AVAMET, Antonio Martínez, han subscrit un conveni de col·laboració.

À Punt Mèdia signa un conveni de col·laboració amb AVAMET
À Punt Mèdia signa un conveni de col·laboració amb AVAMET

A la signatura, que s’ha formalitzat al Centre de Producció de Programes de Burjassot, han assistit el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano i una desena de membres d’AVAMET de tota la Comunitat Valenciana.

 A partir d’ara, AVAMET esdevindrà font primària d’informació meteorològica per als mitjans d’À Punt. De fet, l’Associació hi aporta 270 estacions distribuïdes per totes les comarques de la Comunitat Valenciana i una seixantena de càmeres web, de les quals podran fer ús els mitjans públics valencians. Com a conseqüència de l’acord, À Punt Mèdia demanarà entrar com a soci d’AVAMET i s’instal·larà una estació meteorològica al Centre de Producció de Programes de Burjassot.

 “La informació meteorològica desperta un gran interés en bona part de la població. És una informació de proximitat que vertebra el territori i que volem abordar amb rigor científic. Per això, des d’À Punt li donarem la presència que es mereix en la ràdio, la televisió i el lloc web”, ha remarcat Empar Marco sobre el conveni signat.

 El conveni, que té una durada de quatre anys, preveu activitats de formació i divulgació de les dues institucions en matèria de meteorologia. També inclou els bancs de dades meteorològiques, imatges de càmeres web en temps real, així com la col·laboració dels socis d’AVAMET com a observadors de meteorologia en temps real en situacions quotidianes o episodis adversos en els quals es requerisca informació per part dels mitjans d’À Punt.

També et pot interessar

stats