À Punt Mèdia signa un conveni amb el circuit Ricardo Tormo

L'acord servirà per a difondre i promocionar l’esport del motor i fomentar la seguretat viària.

Circuit Ricardo Tormo
Circuit Ricardo Tormo

La directora general d’À Punt, Empar Marco, ha signat aquest matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot amb Gonzalo Gobert, director general de la societat Circuito del Motor y Promoción Deportiva, un conveni de col·laboració per a difondre i promocionar l’esport del motor i fomentar la seguretat viària.

L’acord facilitarà que els mitjans públics valencians (televisió, ràdio, web i xarxes) difonguen les activitats esportives que es facen al circuit Ricardo Tormo, tot dedicant una atenció especial al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, entre altes. També preveu que el circuit i À Punt col·laboren en la promoció i retransmissió de programes especials dedicats al Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

Les dues parts es comprometen a treballar conjuntament per a difondre l’esport base del motor i posar en valor la cultura de l’esforç, la superació, el treball en equip i el joc net. També es coordinaran en campanyes de prevenció contra els actes de violència física o verbal per raons de raça, religió, orientació sexual, idioma, aparença física o tendència política. I es comprometen a visibilitzar les dones en l’àmbit del motor d’una manera igualitària, plural i no estereotipada.

D’altra banda, À Punt oferirà aquesta setmana una cobertura especial del Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Així, el magazín Al ras, que aquesta setmana presentarà Joan Espinosa, farà demà dijous el programa en directe des del circuit Ricardo Tormo. El programa estarà molt centrat en l’esport del motor i, així, entrevistarà els expilots Jorge Martínez, Aspar, i Manuel Herreros, Champi, a més d’altres. També parlarem de l’esport base amb el director de Bressol de Campions, Julián Miralles.

Demà a la nit, igualment, la ràdio d’À Punt ha previst que el programa Línia de fons estiga dedicat també al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que començarà a disputar-se a partir de divendres. Gustavo Clemente i Juanma Melero conduiran un programa a partir de les 22:00 h, que entrevistarà bona part dels pilots valencians que competiran en aquesta prova.

També et pot interessar

stats