À Punt Mèdia serà el mitjà de comunicació oficial de la trentena edició del MIM de Sueca

L’espai públic de comunicació signa amb la Mostra Internacional de Mim un conveni de col·laboració.

Logo MIM
Logo MIM

À Punt serà el mitjà de comunicació oficial en la trentena edició de la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM), que tindrà lloc a Sueca (Ribera Baixa) del 18 al 22 de setembre. L’espai públic de comunicació ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Juvenil Lluna Plena (impulsora de la Mostra Internacional) per a difondre i promocionar la pròxima edició del certamen.

Han signat el conveni la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Empar Marco, i el president de l’Associació Juvenil Lluna Plena, Salvador Olmos. L’acord té un any de durada, i es pot ampliar si les dos parts hi estan d’acord.

El MIM és un festival internacional que ha aconseguit una gran resposta del públic en cada edició. Està dedicat específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals la gestualitat, el mim, el cos i el moviment dels intèrprets són l’element artístic principal. El conveni signat ara facilitarà que els diversos mitjans d’À Punt (televisió, ràdio, web i xarxes socials) difonguen totes les activitats relacionades amb la 30 edició del MIM, sempre a partir de criteris informatius.

À Punt té entre els objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia. En aquest sentit, ha signat prèviament ja convenis de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i amb la Mostra de València, Cinema del Mediterrani.

També et pot interessar

stats