À Punt Mèdia retransmet per streaming el XIX Congrés de Directius CEDE al món

La jornada tindrà lloc aquest dimecres al Palau de les Arts de València i serà clausurada pel rei Felip VI.

La jornada tindrà lloc aquest dimecres al Palau de les Arts de València i serà clausurada pel rei Felip VI.
La jornada tindrà lloc aquest dimecres al Palau de les Arts de València i serà clausurada pel rei Felip VI.

El XIX Congrés de Directius CEDE tindrà lloc el dimecres 21 d'octubre al Palau de les Arts de València i serà retransmès gràcies al suport tecnològic d’À Punt Mèdia, que l’oferirà per streaming en directe al web.

Concebuda com un programa de televisió, la retransmissió comptarà amb un disseny propi que, reforçada amb les tècniques del llenguatge televisiu, farà que els directius i executius de tot el país puguen viure i participar en el congrés d'una manera inèdita.

Amb el lema “El temps del lideratge transformador”, el congrés tindrà un format híbrid restringit presencialment. Des de les 9:00 fins a les 14:00 hores al web es podrà seguir el diàleg i les reflexions que aportaran els principals líders espanyols, que seran convidats per a debatre sobre creixement, ocupabilitat i responsabilitat del directiu, i contribuiran, a través de la seua visió, a la proposta de solucions per a afrontar el present excepcional i a potenciar i impulsar les empreses espanyoles.

En paral·lel, en el Congrés de Directius, se celebra la trobada de joves Talent en creixement, dirigida a estudiants procedents d'universitats, escoles de negoci i formació professional que també es podrà seguir a À Punt Mèdia per streaming a partir de les 10:30 i fins a les 13:30 hores.

Aquesta edició estarà vertebrada en el diàleg i la reflexió amb l'objectiu d'oferir solucions per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia provocada per la Covid-19. Durant el congrés s'abordaran temàtiques com la transformació de les organitzacions, els desafiaments de l'economia espanyola i la innovació com a repte dins de les empreses, entre altres.

El rei Felip VI realitzarà la cloenda del XIX Congrés de directius CEDE, una jornada organitzada per la Fundació CEDE-Confederació Espanyola de Directius i Executius. Actualment, el rei ostenta la presidència d'honor de la fundació.

L'esdeveniment comptarà amb la presència de grans exponents del panorama empresarial com Isidro Fainé, president de la Fundació CEDE i de la Fundació Bancària La Caixa”; José Luis Bonet, president de la Cambra de Comerç d'Espanya; Antonio Garamendi, president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials-CEOE; Juan Roig, president de Mercadona; José Ignacio Goirigolzarri, president de Bankia; Ángel Simón, vicepresident de Suez; José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica; Francisco Reynés, president executiu de Naturgy; Cristina Garmendia, presidenta de la Fundació COTEC; Fernando Ruiz, president de Deloitte i Hilario Albarrasí, president de KPMG.

La visió internacional l'aportaran destacats líders com Carlos Slim, fundador del Grup Carso; Jonás Fernández, diputat en el Parlament Europeu i Robert W. Lovelace, vicepresident de Capital Group, entre altres. A més, el doctor Josep Baselga, vicepresident executiu d'R+D en oncologia d’AstraZeneca, serà l'encarregat d'oferir al congrés un prisma cientificomèdic de la situació actual.

Aquest congrés, que se celebra anualment des de l'any 2000, s'ha posicionat com una cita ineludible per a directius i executius i s’ha convertit en l'esdeveniment de referència per a la cúpula empresarial del país.

També et pot interessar

stats