À Punt Mèdia retransmet en exclusiva el Gran Fons València de ciclisme

Els participants podran descarregar-se el vídeo record del seu pas per l’alt de Segart des del web d’À Punt Mèdia

Alfred Costa, Javier Castellar, Mar Iglesias, Ricard Cobo
Alfred Costa, Javier Castellar, Mar Iglesias, Ricard Cobo / Departament de Comunicació
13 de maig 2022 - 12:07

À Punt Mèdia i el Club Esportiu Podium han firmat un conveni de col·laboració per a la promoció i difusió del Gran Fons (GF) València de ciclisme.

La prova ciclista, que ja és un clàssic per als aficionats a aquest esport, se celebrarà el pròxim dissabte 28 de maig, compta amb tres recorreguts diferents que tenen l’eixida i la meta a la Marina de València. Segons l’itinerari que trie cada participant, es podrà passar per enclavaments emblemàtics per al ciclisme de ruta al parc natural de la serra de la Calderona, com són el port de l’Oronet, l’alt de Segart i el port de Chirivilla.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha assenyalat que "À Punt obri les finestres de la televisió, la ràdio i el web per a promocionar aquesta prova de caràcter internacional amb tants adeptes a la nostra comunitat i que compta amb un gran prestigi".

Enguany, gràcies al conveni firmat aquest matí, À Punt Mèdia retransmetrà en exclusiva la prova a través del web dels mitjans públics. A més, tant la televisió com la ràdio d’À Punt preparen una cobertura especial del Gran Fons València amb entrevistes, reportatges i resultats de la prova.

A més, À Punt Mèdia col·locarà a l’alt del Segart una càmera per a gravar tots els participants que passen per aquest punt. Les imatges es penjaran després en el web, en segments de mitja hora, per a facilitar la descàrrega a tots els participants del vídeo o la foto.

Per a Javier Castellar, president de Podium “que À Punt vulga formar part d’aquest esdeveniment, que projecta la nostra ciutat a l’àmbit nacional i internacional, ens confirma que treballem en la direcció adequada”.

Cal destacar que la present edició del GF València ret homenatge al ciclisme femení, amb la presència de Dori Ruano, com a ambaixadora, i amb Miguel Induráin, com a llegenda del ciclisme al nostre país. Aquest fet ha propiciat que s’hagen triplicat les inscripcions de dones a la present edició.

La passada edició va reunir més de 3.000 ciclistes nacionals i internacionals que van participar en l’esdeveniment esportiu i enguany l’organització preveu superar la xifra que ja compta amb participants de 12 països i de 32 províncies. 

També et pot interessar

stats