À Punt Mèdia presenta ‘La Vall’, la sèrie de ficció de la nova graella de tardor-hivern

És la primera producció pròpia de ficció de la televisió pública valenciana

Un moment de la presentació de la sèrie a la Filmoteca
Un moment de la presentació de la sèrie a la Filmoteca

À Punt ha presentat aquest matí a la Filmoteca la sèrie La Vall, la primera producció de ficció de la televisió pública valenciana. La Vall forma part de les novetats de la programació d’À Punt per a la temporada de tardor-hivern. Una temporada que compta amb una vintena de novetats, entre aquestes el talent show familiar Family Duo, el programa de monòlegs Comediants i el programa de reflexió i anàlisi de l’actualitat La qüestió.

A la roda de premsa ha assistit bona part dels intèrprets de la sèrie i del personal de l’equip de rodatge. Durant la presentació, en què han intervingut el director de Continguts i Programes d’À Punt, César Martí, i els dos directors de la sèrie, Pau Martínez i Ana Ramón, la directora general d’À Punt, Empar Marco, ha remarcat la importància que té la sèrie dins la nova graella molt renovada i variada com la que aquesta setmana comença. La televisió autonòmica valenciana aposta per la ficció dins una graella pensada per a tots els públics i amb diversos formats.

La Vall és una sèrie d’À Punt Mèdia produïda per Mediterráneo Media Entertainment de 13 capítols d’una durada de 50 minuts que s’emetrà cada diumenge a les 21:45 h.

També et pot interessar

stats