À Punt Mèdia presenta 'Nina de l’espai'

En l'estrena, el públic podrà disfrutar per primera vegada de cinc capítols de karaoke

Nina de l'espai
Nina de l'espai

À Punt presentarà dilluns, 22 d’octubre, a les 18:30 hores a la Sala Off de València la sèrie d’animació infantil, educativa i musical Nina de l’espai. À Punt ha estrenat en la nova temporada en la televisió i en el web aquesta sèrie, coproduïda per Angelgráfico, que consta de 52 episodis i que convida a ballar i cantar amb un estil musical diferent (rumba, jota valenciana, tango, jazz, charleston, albà, punk, bossa nova, sevillanes, swing, etc).

En l'estrena, el públic podrà disfrutar per primera vegada de cinc capítols de  karaoke, és a dir, que els xiquets podran cantar i seguir les lletres de les cançons en la pantalla de la mateixa animació, al ritme de Nina i els seus amics. En el web d' À Punt La Colla i en l'app ja es poden veure 30 dels 52 episodis i prompte s'hi incorporaran els capítols karaoke d’esta sèrie pensada especialment per a preescolars.

Nina de l’espai  conta les aventures d’una xiqueta de quatre anys que viu al planeta Mimos juntament amb els seus amics, Pep, Mateu i Beti. Nina és alegre i entremaliada i porta sempre un parell d’auriculars que utilitza per a comunicar-se amb els diferents planetes i resoldre situacions, sempre amb una imaginativa cançó. Amb els seus amics comparteix jocs i divertides experiències. Tots protegeixen el medi ambient, són amants dels esports i de la música i els tresors.

També et pot interessar

stats