À Punt Mèdia presenta l’espectacle dels Bíters en les Trobades d’Escola Valenciana

Demà dissabte, a Torrent, els més menuts tindran l’ocasió de compartir entreteniment i moltes activitats.

Els Bíters
Els Bíters

À Punt Mèdia vol presentar part de la seua aposta per al públic infantil en les Trobades d’Escola Valenciana. Per això, demà dissabte, a Torrent, els més menuts tindran l’ocasió de compartir entreteniment i moltes activitats amb els protagonistes de la sèrie Els Bíters, un programa infantil que combina la ciència, les noves tecnologies i la diversió.

Aitana Ferrer, la conductora del magazín infantil de la ràdio d’À Punt, La Caseta d’Aitana, serà l’encarregada d’introduir els Bíters (Data, Ram, Net, Clic i Malware), que cantaran les seues cançons preferides a l’escenari de la plaça de la Unió Musical de Torrent.

L’actuació dels Bíters formarà part de la presentació en societat de La Colla, la comunitat infantil d’À Punt, que també ha organitzat un taller didàctic perquè els més menuts puguen recrear els personatges més populars: Júlia i Gilbert, Doraemon o els protagonistes de Catacric Catacrac. A més, s’ha habilitat un photocall perquè els xiquets i les xiquetes s’hi pugen fotografiar amb el seu Bíter preferit.

À Punt estarà també present en un altre moment de la 31 edició de les Trobades d’Escola Valenciana. La Colla i els Bíters, de fet, també animaran els més menuts el pròxim 9 de juny a la localitat de Biar, a l’Alt Vinalopó.

També et pot interessar

stats