À Punt Mèdia oferirà esta nit en directe la gala d’entrega dels Premis de l’Audiovisual Valencià

Prèviament es podrà també seguir per 'streaming' a través del web la catifa roja abans de la gala.

Presentació dels nominats i les nominades als Premis de l'Audiovisual Valencià
Presentació dels nominats i les nominades als Premis de l'Audiovisual Valencià / Arxiu

La televisió d’À Punt oferirà esta nit en directe des de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló la segona edició del Premis de l’Audiovisual Valencià. La gala es podrà seguir a partir de les 22:00 hores. Prèviament, entre les 20:30 hores i les 21:15 hores es podrà també seguir per streaming a través del web la catifa roja abans de la gala.

La gala de l’audiovisual estarà presentada per l’actriu i còmica Maria Juan, presentadora del programa d’À Punt Mèdia Comediants i copresentadora d’Assumptes interns, i pretén premiar les produccions més destacades i els professionals capdavanters del sector a la Comunitat Valenciana.

En la categoria de millor sèrie i websèrie les tres candidates són produccions d’À Punt Mèdia: Terres de cinema, en col·laboració amb L’Andana Audiovisuales, Cuineres i cuiners, de Nakamura Films i La forastera, d’Albena Produccions. Maria Maroto, a més, està nominada al premi a millor actriu per la sèrie La forastera. Els mitjans públics valencians tenen una presència molt destacada en els premis de l’audiovisual, de fet, À Punt Mèdia participa en projectes que opten a un total de 67 nominacions, a banda dels quatre mencionats de producció pròpia.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats