À Punt Mèdia ofereix una programació especial amb motiu del 8 de març

Programes, debats, informació, documentals i pel·lícules tractaran en les diferents finestres els reptes i les reivindicacions de les dones.

Programa 'Valentes'
Programa 'Valentes'
06 de març 2020 - 14:16

À Punt Mèdia ha previst a partir de divendres una programació especial a la ràdio i a la televisió amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que reflecteix l’especial sensibilitat dels mitjans públics valencians i que començarà esta nit amb una edició de La qüestió.

El programa d’anàlisi i debat d’À Punt posarà l’accent en la tasca de les dones joves treballadores de la cultura en el sentit més ample de la paraula. Dones que ja excel·leixen en els seus camps o dones que comencen i marquen el pas amb força. En el programa tindrem, entre altres, la pintora i il·lustradora Paula Bonet i la dramaturga Paula Llorens.

Diumenge, dia 8 de març, la programació estarà durant tot el dia molt relacionada amb aquesta commemoració. À Punt oferirà al matí programes especials de Rosquilletres, de Valentes, de La Memòria rescatada i d’Homenatges. A la sobretaula, a més, Atrapa’m si pots dedicarà el programa de diumenge a la dona, i també estan programades dos pel·lícules temàtiques: La dona del segle i La doctora de Brest. I a la nit, No tenim trellat, Comediants i Filem curt giraran també al voltant d’aquest dia internacional.

En la ràdio, la programació de diumenge també inclourà continguts relacionats amb les dones. Així, el programa De banda a banda parlarà de les dones al món de les bandes de música. À Punt recupera també el programa La Travessa, dedicat a Ana Belén, i Focus, que parla de les dones en el món laboral. A la nit, l’especial Comediants dedicat al 8 de març s’estrenarà també a la ràdio.

D’altra banda, À Punt participarà un any més en la manifestació del 8 de març que està prevista pels carrers del centre de la ciutat de València el diumenge de vesprada.

El web d’À Punt Mèdia i les xarxes socials tindran espais dedicats a tota la informació i la programació sobre les dones. I totes les emissions es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats