À Punt Mèdia ofereix per primera vegada en directe la gala d’inauguració de la Mostra de València

Durant el certamen es projectaran quatre produccions en què participa l’espai públic de comunicació.

Cartell de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani
Cartell de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani

La televisió d’À Punt oferirà demà dijous en directe la gala d’inauguració de la Mostra de València – Cinema del Mediterrani. L’acte està previst a partir de les 19:00 hores al Teatre Principal de València. À Punt és, per segon any consecutiu, mitjà oficial del certamen audiovisual i promou un premi en la secció oficial.

La gala estarà conduïda per l’actriu María José Peris i l’actor Pau Durà. La Mostra de València celebra enguany la 34 edició. I dins la programació prevista projectarà quatre produccions en les quals participa À Punt Mèdia: La inocencia, òpera prima de Lucía Alemany, Cordes, primera pel·lícula de José Luis Montesinos, Una dona amb unes ales tremendes, dirigida per Pedro Pérez Rosado, i Zero, d’Iñaki Sánchez Arrieta, que competeix en la secció oficial.

La Mostra de València, a més, ret enguany homenatge al cineasta valencià Toni Canet, quan està a punt de complir-se el primer aniversari de la seua mort, al novembre del 2018. El certamen emetrà la pel·lícula Calç blanca, negro carbón, obra pòstuma de Canet, que també es podrà veure per la televisió d’À Punt demà dijous al programa Zoom. Documentals À Punt.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en el web apuntmedia.es, en les aplicacions mòbils i de Smart TV.

També et pot interessar

stats