À Punt Mèdia i la Mostra Internacional de Cine Educatiu es donen la mà per a difondre l’audiovisual educatiu valencià

El Premi MiCe València-La Colla À Punt als Valors reconeixerà el treball d’una producció escolar en valencià.

À Punt es converteix en el mitjà oficial de la huitena edició de la MiCe.
À Punt es converteix en el mitjà oficial de la huitena edició de la MiCe.

Aquesta setmana comença una nova edició de la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MiCe), condicionada per la Covid-19, però amb la mateixa il·lusió que des de fa huit anys per fomentar els valors educatius en els estudiants valencians. Per això la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana (SAMC) i la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MiCe) han signat un conveni per a difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià.

À Punt es converteix en el mitjà oficial de la huitena edició de la MiCe, que tindrà lloc entre el 16 i el 26 d’octubre de 2020. Per això els diferents mitjans d’À Punt (televisió, ràdio, web i xarxes socials) difondran les activitats relacionades amb la MiCe i tractaran la realitat del cine educatiu a la Comunitat Valenciana

El web www.apuntmedia.es allotjarà i identificarà en el seu repositori d’audiovisuals d’origen educatiu aquelles produccions escolars valencianes que hagen sigut guardonades en les diverses categories del premi Audiovisual MiCe València.

Entre els premis que atorgarà la Mostra, hi haurà un Premi MiCe València-La Colla À Punt als Valors, que reconeixerà el treball d’una producció escolar en valencià per l’aportació dels seus valors. L’alumnat que siga distingit amb els premis de la MiCe faran una visita personalitzada al Centre de Producció de Programes de Burjassot.

També et pot interessar

stats