À Punt Mèdia, mitjà col·laborador de la Fira Comic Con

La fira Comic Con se celebra a València i À Punt donarà a conéixer entre els aficionats al còmic.

À Punt Mèdia, mitjà col·laborador de la Fira Comic Con

 

El magazín Al ras que presenta Jèssica Crespo, s’emetrà el divendres 23 des del certamen, on farem un repàs de les últimes novetats del món editorial gràfic. Des de les 10 del matí i fins a la una de la vesprada dedicarem els nostres continguts a parlar amb els creadors valencians i a recuperar el paper dels il·lustradors i dibuixants que han format part de l’Escola Valenciana del Còmic. Polsarem l’ambient que es viu a la fira i aprendrem a jugar al quidditch, l’esport de les novel·les de Harry Potter. En la part musical ens acompanyarà Suquet de Rap, el grup de rap i hip hop de Godella.

Al ras ens presentarà també Els Bíters, els protagonistes d’un dels espais que més èxit està tenint al web d’À Punt Mèdia. Data, Ram, Net i Clic ens contaran les seues aventures i, especialment, la seua lluita contra Malware i Spam, dos experts en paranys digitals.

Dissabte 24, a partir de les 10.45 hores, jugarem amb els més joves en el concurs Rosquilletres on els participants han de demostrar que saben lletrejar en valencià. Aprofitant la celebració de la fira, farem una demostració pública del nostre concurs a l’escenari principal del recinte. En aquesta ocasió, els participants hauran de dominar el món del còmic perquè totes les paraules i les preguntes tindran a veure amb l’univers de la il·lustració.

A les 11.30 hores, i al mateix escenari, presentarem també l’edició especial de 32 pàgines que la revista Camacuc dedica íntegrament a À Punt. Un còmic per a col·leccionistes que ens explicarà per a què val una radiotelevisió pública, com funcionen els mitjans de comunicació i les característiques constructives del Centre de Producció de Programes de Burjassot que acull la seu d’Àres qüestions. Tres dels autors del Camacuc, Manel Gimeno, Burguitos i J. Fonollosa signaran exemplars d’aquesta edició única.

També et pot interessar

stats