À Punt Mèdia llança l’aplicació mòbil generalista

L'aplicació està disponible per als dispositius amb Android i iOS.

Primera aplicació d'À Punt
Primera aplicació d'À Punt

À Punt Mèdia ha llançat l’aplicació mòbil generalista. Aplicació que està disponible per als dispositius amb Android i iOS, i que permet accedir a tots els continguts multimèdia d’À Punt: ràdio, televisió o de continguts exclusius en línia.

À Punt treballa des del primer moment per a adaptar els seus continguts i la forma en què es consumeixen als nous hàbits. La posada en marxa del nou lloc web va ser la primera fase del desplegament del projecte de plataforma multimèdia d’À Punt, que ara es completa amb la primera de les aplicacions mòbils dels mitjans públics valencians.

L’aplicació manté una vocació interactiva vinculada a les xarxes socials d’À Punt Mèdia. L’usuari podrà trobar tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, l’oratge o la informació corporativa. L'aplicació, que és completament gratuïta, permetrà també localitzar les notícies per comarques.

Pots descarregar l’aplicació a l’App Store (http://bit.ly/APunt-AppIOS) i a Google Play (http://bit.ly/APunt-AppAndroid). D'ací a poc llançarem noves aplicacions per a les televisions intel·ligents i per al públic infantil i juvenil.

També et pot interessar

stats