À Punt Mèdia llança l’aplicació mòbil d’‘Els Bíters’ amb reptes i jocs

L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar a través d'APP Store i Google Play.

APP d'Els Bíters
APP d'Els Bíters

À Punt Mèdia ha llançat hui l’aplicació mòbil d’Els Bíters. L’aplicació inclou un joc d’avatar, tres jocs del tipus arcade i vin-i-un reptes educatius. També conté un accés directe a tots els vídeos de la sèrie i al web de La Colla d’À Punt Mèdia.

Per a personalitzar l’experiència, l’aplicació d’Els Bíters permet a cada jugador crear i modificar el seu avatar en qualsevol moment. Volador, Caçavirus i Botador són tres arcades divertits, als quals podràs jugar amb el control de qualsevol bíter, Ram, Clic, Data o Net, en diversos desafiaments amb els malvats de la sèrie: Malware i Spam. I els jocs educatius són vint-i-un reptes distribuïts en tres nivells de dificultat, amb jocs de selecció, arrossegament i creativitat, com ara jocs de memòria, puzles, diferències, sopes de lletres...

Des de l’aplicació es pot accedir de manera directa als vint-i-sis capítols de la primera temporada i a vint-i-sis videoclips amb cançons populars valencianes interpretades pels personatges de la sèrie. Els Bíters són uns éssers binaris i gens ordinaris que habiten a l’interior de totes les tauletes. Ram, Clic, Data i Net són Els Bíters i fan funcionar la tauleta de Pau, una xiqueta de 5 anys. Amb ells viurem aventures elèctriques tractant de solucionar els encàrrecs de Xip, l’administradora general, tot evitant Malware i Spam, malvats d’un gigabyte que no perden l’oportunitat de fer-los la punyeta digital sempre que poden.

L’aplicació, igual que la que es va llançar al passat mes de juliol sobre La Colla, es pot descarregar de forma gratuïta a través de l’APP Store i en Google Play.

També et pot interessar

stats