À Punt Mèdia llança l’aplicació mòbil sobre continguts infantils de La Colla

Ja està disponible per als dispositius amb Android i iOS

App per a continguts infantils
App per a continguts infantils

À Punt Mèdia ha llançat hui la primera aplicació específica per a xiquets i xiquetes. L’aplicació recull els continguts que els més menuts poden veure també per la televisió i en el lloc web. Estan classificats per edats, igual que en el web, i inclouen programes en valencià i en anglés.

L’aplicació està disponible per als dispositius amb Android i iOS. És totalment gratuïta. Entre les novetats, aquesta ferramenta d’oci disposa de control parental, de manera que el consum de continguts per part del públic infantil es fa en un entorn segur.

La Colla és el paraigua que recull els programes per als més menuts (amb títols com ara Xus, Bit i Roc, Catacric, catacrac, Júlia i Gilbert, Els Bíters, Trip i Troop o Calcetins) i també per al públic infantil (Doreamon, Vicky el Viking, Camp Lakebottom o Futz, per mencionar alguns continguts).

Amb aquest llançament, À Punt avança en la seua vocació d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. Una adaptació més necessària en el cas dels més xicotets de la casa. En qualsevol cas, no és el primer pas. Al final del juny passat, À Punt ja va llançar la primera aplicació mòbil generalista.

L’aplicació generalista manté una vocació interactiva. L’usuari hi pot trobar tots els continguts de les diferents finestres d’À Punt (programes, informació, programació, emissions en directe, etc). A més, permet territorialitzar les notícies.

Podeu descarregar l’aplicació de La Colla en l’App Store i en Google Play.

També et pot interessar

stats