À Punt Mèdia impulsa un laboratori del documental a Docs València

Huit tutors de renom del sector audiovisual ajudaran a desenvolupar els projectes de productors i realitzadors valencians.

El festival internacional de cine documental, comença demà dijous
El festival internacional de cine documental, comença demà dijous

Docs Lab À Punt és el nom d’una de les seccions que enguany tindrà el certamen Docs València, que s’estrena demà 7 de novembre i que durarà fins al dia 16. À Punt, mitjà oficial de la tercera edició del festival, patrocina el laboratori de creació i desenvolupament de projectes valencians.

Huit tutors de renom del sector audiovisual ajudaran a desenvolupar els projectes seleccionats de productors i realitzadors valencians per llançar-los als mercats internacionals. Entre aquests projectes valencians, À Punt premiarà un guanyador, que rebrà 5.000 euros en concepte de precompra dels drets d’antena.

Els tutors són experts internacionals en documentals i cinema: Claudia Rodríguez (Colòmbia), Alejandro Morales (Mèxic), Anders Riis-Hansen (Dinamarca), Annabelle Aramburu (Perú), Eugenia Montiel (Mèxic), Inti Cordera (Mèxic), Sylvia Stevens (Regne Unit) i Walter Tiepelmann (Argentina).

À Punt cobrirà, a més, l’actualitat del festival, sempre amb un criteri informatiu, a les diferents finestres. El web, per exemple, habilitarà durant els dies que dure el festival un microsite específic amb connectivitat al web oficial del festival per a difondre com se'n desenvolupa el programa.

També et pot interessar

stats