À Punt Mèdia firma un conveni amb Berklee College of Music per a la promoció de la música

Està orientat a difondre i promocionar la cultura musical en relació amb el seu procés d’aprenentatge i a l’impuls de la indústria creativa.

Marco i Martínez, durant la firma del conveni
Marco i Martínez, durant la firma del conveni

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i Maria Martínez Iturriaga, en representació de Berklee College of Music, han firmat aquest matí al Centre de Producció de Programes de Burjassot un conveni orientat a difondre i promocionar la cultura musical en relació amb el seu procés d’aprenentatge i a l’impuls de la indústria creativa.

El conveni es traduirà en una col·laboració en activitats de producció i difusió de programes audiovisuals i en una cooperació en programes de formació dels estudiants de Berklee mitjançant sistemes de beques i contractes en pràctiques que es farien en À Punt. Així mateix, preveu l’organització i execució d’activitats comunes, com seminaris, cursos, jornades, i congressos, entre altres.

À Punt té entre els seus principis el de la promoció i difusió dels valors culturals amb tota la riquesa i la varietat, per a contribuir al desenvolupament de la Comunitat Valenciana, amb una atenció específica al foment de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la promoció de la creació digital i multimèdia.

Per la seua part, Berklee a València és el primer campus internacional impulsat per Berklee College of Music, una universitat d’ensenyament superior i investigació localitzada a Boston (Massachusetts) i orientada a l’estudi i la pràctica de la música contemporània i la seua relació amb la indústria creativa.

També et pot interessar

stats