À Punt Mèdia estrena el seu lloc web definitiu

À Punt Mèdia llança el seu nou lloc web, adaptable a tots els dispositius i preparat per a la informació d'ara i del futur.

À Punt Mèdia estrena el seu lloc web definitiu
À Punt Mèdia estrena el seu lloc web definitiu

À Punt Mèdia ha posat en marxa hui el seu lloc web definitiu: www.apuntmedia.es. El lloc web inclou una organització de la informació més flexible. El disseny s’ha millorat  i és adaptable a tots els dispositius (telèfons intel·ligents i tauletes).  També és molt més visual.

 

D’aquesta manera es compleix l’objectiu primer de situar l’usuari en el centre de les decisions. El nou web li permet controlar la seua dieta mediàtica perquè podrà triar què vol veure o escoltar, quan ho vol fer i en quin dispositiu. “Hi ha una millora en el rendiment dels continguts multimèdia i és un web preparat per a acollir i optimitzar els diferents continguts que genere À Punt Mèdia ara i en el futur”, remarca Empar Marco, directora general dels mitjans públics valencians.

 

Des del primer moment, À Punt ha optat per integrar la difusió dels seus continguts a través d’aquesta plataforma multimèdia, concebuda com l’eina que permet adaptar les programacions als nous hàbits de consum i, a la vegada, està oberta i preparada per a la irrupció de noves maneres de consumir, ara desconegudes, però que sens dubte aniran sorgint.

 

La posada en marxa del nou lloc web és la primera part del desplegament del projecte de plataforma multimèdia d’À Punt Mèdia, que s’anirà completant amb aplicacions mòbils generalistes, aplicacions destinades al públic infantil amb els continguts recollits en La Colla i aplicacions dissenyades per a la televisió connectada. Totes les aplicacions es podran descarregar de forma gratuïta.

 

El lloc web recollirà també tota l’actualitat en la secció de notícies (https://www.apuntmedia.es/va/noticies) i les novetats de l’esport (https://www.apuntmedia.es/va/Esports). En una clara aposta per la informació de proximitat, el contingut es podrà filtrar per comarques. El vídeo en directe tindrà un paper molt important, ja que s’hi podrà seguir tant la programació de la televisió com altres retransmissions.

 

D’altra banda, manté la seua vocació interactiva, vinculada a les xarxes socials d’À Punt Mèdia. L’usuari també tindrà informació detallada i actualitzada de tota la programació d’À Punt Mèdia (https://www.apuntmedia.es/va/programacio) i de l’oratge (https://www.apuntmedia.es/va/L'oratge), així com tota la informació corporativa d’À Punt i un enllaç al web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es).  

També et pot interessar

stats