À Punt Mèdia estrena ‘Filem curt’, un programa que dona visibilitat al món del curtmetratge

És una aposta transmèdia impulsada per professionals dels mitjans públics que s’emetrà diumenges a la nit.

Filem curt
Filem curt

La programació d’aquesta tardor fa una aposta per donar visibilitat al sector audiovisual valencià. Amb aquesta intenció naix Filem curt, un programa al voltant del món del curtmetratge, impulsat per professionals d’À Punt.

Filem curt vol ser una finestra oberta al món audiovisual valencià i vol demostrar que la qualitat d’una pel·lícula no depén de la durada. Ho farà amb una aposta transmèdia, que anirà ampliant continguts en les diferents finestres dels mitjans públics valencians.

Aquest diumenge, al voltant de la mitjanit, s’estrena el primer capítol de Filem curt, de 50 minuts de durada, centrat en una selecció de curts que han optat recentment als Premis Goya. Un d'aquests és Graffiti, de Lluís Quílez, que va concórrer al guardó el 2017. Aquest curt va ser preseleccionat per l’Acadèmia de Cinema de Hollywood per a l’Oscar al millor curtmetratge de ficció. En el programa també parlarem d'El olvido, de Xenia Grey i Cristina Vaello, i de 9 pasos, de Marisa Crespo i Moisés Romera.

Filem curt és una de les quatres estrenes que ha programat la televisió pública el diumenge 29 de setembre: cap a les 21:15 es podrà veure el programa 69 raons i, en acabar, s’emetran dos episodis de la sèrie d’èxit Merlí, que conta les aventures d’un professor de filosofia i els seus alumnes. La quarta novetat és la nova temporada d’Una habitació pròpia.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats