À Punt Mèdia estrena dissabte ‘El meu lloc al món’

El programa, en col.laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, vol fomentar el sector i el consum de proximitat.

Cada programa és un docushow en què tres protagonistes compartiran les seues preferències des d’una perspectiva sentimental i optimista.
Cada programa és un docushow en què tres protagonistes compartiran les seues preferències des d’una perspectiva sentimental i optimista.

El meu lloc al món s’estrena el dissabte 31 a les 22:00 hores. Aquest programa és una sèrie de huit capítols de cinquanta minuts de durada en què un conjunt de convidats famosos de dins i fora de la Comunitat Valenciana mostraran als espectadors els seus llocs preferits de la nostra terra.

Aquest és el primer dels tres formats audiovisuals que À Punt va sel·leccionar, després d’una crida pública dins el conveni signat amb Turisme Comunitat Valenciana per a la promoció del sector, i que s’estrenen dins les novetats de la programació de tardor.

Pablo Carbonell, Máximo Huerta, Pau Durà, Víctor Palmero, Carmen Lomana, Mario Vaquerizo, Anabel Alonso i Manel Fuentes són algunes de les cares conegudes de l’espectacle i la televisió que ens mostraran els seus racons per a visitar dins del territori valencià. No faltaran rostres habituals d’À Punt com ara les presentadores Clara Castelló, Marta Ventura i Carolina Ferre, l’humorista Xavi Castillo o el cuiner i presentador Jordi Garrido, entre altres.

Cada programa és un docushow en què tres protagonistes compartiran les seues preferències des d’una perspectiva sentimental i optimista. Els tres tenen en comú un vincle emocional que compartiran amb els espectadors i explicaran la seua experiència personal d’esplai i descans a la Comunitat Valenciana.

Els espectadors podran prendre nota de les seues recomanacions turístiques, gastronòmiques i d’allotjament per a pròximes escapades. Amb ells descobrirem noves rutes per les terres de la Tinença de Benifassà, la serra d’Irta, les vinyes de la Costera fent turisme enològic, el parc natural de les Llacunes de la Mata-Torrevella i les dunes de Guardamar o un hotel ple d’espècies vegetals i el barranc de l’Infern, una ruta motera per Vilafamés o un viatge sentimental per Alcoi i el parc natural de la Font Roja.

Dirigit a tots els públics, el programa El meu lloc al món s’emetrà cada dissabte a la nit en prime time per a promocionar el turisme a la Comunitat Valenciana, amb l’esperit de servei públic d’À Punt Mèdia.

Pròximament, À Punt inclourà a la seua programació de televisió les altres dos formats guanyadors, el programa Cara o Creu i Loving Comunitat Valenciana dos entretingudes propostes per a promocionar l’oferta turística valenciana.

També et pot interessar

stats