À Punt Mèdia estrena el 8 de març un programa especial dedicat a Carmen Alborch

Els magazins ‘El matí À Punt’ i ‘À Punt Directe’ no faran programa divendres

Carmen Alborch
Carmen Alborch

La programació de la televisió d’À Punt Mèdia de demà divendres, Dia Internacional de les Dones, inclou estrenes destacades. La principal és una edició a les 21:00 h del programa Valentes, dedicat a Carmen Alborch, que va morir el mes d’octubre de 2018.

Entre els continguts destacats demà À Punt estrena també, en prime time, dos documentals valencians en els quals participa: En la bretxa, una producció de Barret Films sobre la bretxa salarial, i Motherhood, de Suica Films, sobre la maternitat i l’opció de no ser mare.

A més, el mateix dia també s’estrenarà el documental Generació del 81 que parla sobre les primeres dones policies de València i, per primera vegada en la televisió d’À Punt, s’emetrà la pel·lícula La condesa rebelde, que tracta sobre la vida d’Emilia Pardo Bazán.

Dins de la programació especial, igualment, hui està previst un programa de Comediants dedicat a la dona. D’altra banda, els dos magazins de la televisió pública, El matí À Punt i À Punt Directe no faran programa divendres amb motiu d’aquesta programació especial. Els dos programes estan dedicant durant tota la setmana espais destacats a parlar de la situació de les dones, dels reptes i de les seues reivindicacions.

En la programació especial del 8 de març també hi ha prevista l’emissió, dissabte, de la pel·lícula La dona del segle, una coproducció d’À Punt amb TV3, RTVE i la productora valenciana Voramar ambientada al principi del segle XX i que parla dels inicis del feminisme.

Totes les emissions es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats