À Punt Mèdia dona suport a l’audiovisual educatiu amb un conveni amb la MICE

Ha signat un acord de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE).

À Punt i...acció
À Punt i...acció

À Punt ha signat un acord de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) per a difondre i promocionar l’audiovisual educatiu valencià.

L’acord converteix À Punt en el mitjà oficial de la setena edició de la MICE, que demà es presenta i que tindrà lloc entre el 8 i el 23 de febrer de 2019. La plataforma pública valenciana de comunicació tindrà un premi en el certamen, anomenat MICE - La Colla.

El conveni permetrà que À Punt puga emetre per qualsevol de les seues finestres els curtmetratges realitzats en els centres educatius i que s’hagen presentat a la mostra. Els audiovisuals seleccionats podran formar part del repositori de l’audiovisual educatiu d’À Punt, dins de les categories La Colla... i acció! i À Punt... i acció!

Igualment, s’hi garantirà la cobertura, amb criteris informatius, dels actes principals de la MICE, i durant el temps que dure la mostra, el web d’À Punt obrirà un microlloc web específic amb connectivitat al web del festival.

À Punt té entre els seus objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia.

També et pot interessar

stats