À Punt Mèdia col·labora en el primer joc de pilota valenciana per a dispositius mòbils

À Punt aposta per la pilota valenciana a totes les seues finestres, tant a la televisió, com a la ràdio, el web i les xarxes socials.

Joc de pilota per a dispositius mòbils
Joc de pilota per a dispositius mòbils

À Punt Mèdia ha col·laborat en el primer joc de pilota valenciana per a dispositius mòbils. El joc, que s’anomena Trinquet, es va presentar ahir de vesprada a l’Aula Capitular del Centre del Carme de Cultura Contemporània. À Punt aposta per la pilota valenciana a totes les seues finestres, tant a la televisió, com a la ràdio, el web i les xarxes socials.

El joc és una iniciativa de l’empresa Caironat i compta amb la col·laboració de nombroses empreses i institucions. És gratuït i es pot descarregar a iOs i a Android. El joc, ambientat al Trinquet de Pelayo amb motiu del seu 150 aniversari, permet jugar una partida o campionat, aporta material formatiu sobre la història, el lèxic, el reglament, etc., i també dona l’opció de fer una prova de coneixements de l’esport.

El joc permet jugar una partida de pilota amb 10 jugadors històrics i també un personalitzable, home o dona. També permet fer diverses configuracions del joc: individuals, parelles, trios, partida ràpida o campionat, etc.

“La promoció de la pilota és una de les prioritats d’À Punt. En la cobertura de les notícies, en la ràdio i en la televisió. Ara À Punt entra també en les partides virtuals”, va explicar Albert Arnau, cap del servei d’Innovació i Nous Formats d’À Punt, durant la presentació del joc.

També et pot interessar