À Punt llança una campanya d’antenització a tota la província de Castelló per a millorar la recepció del senyal

La televisió pública enceta el nou curs amb la campanya “En À Punt la província de Castelló és protagonista”

Presentació de la Campanya d’antenització a Castelló (d’esquerra a dreta):  Berta Bàidez ( Bona vesprada), Alfred Costa (director general d’À Punt), Cristina Rausell (grupo Cuevas), Vicente Cuevas  (gerent del Grup Cuevas), Ximo Rambla (Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló), Mar Iglesias (presidenta de la CVMC) i Marta Ventura (NTC À Punt).
Presentació de la Campanya d’antenització a Castelló (d’esquerra a dreta): Berta Bàidez ( Bona vesprada), Alfred Costa (director general d’À Punt), Cristina Rausell (grupo Cuevas), Vicente Cuevas (gerent del Grup Cuevas), Ximo Rambla (Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló), Mar Iglesias (presidenta de la CVMC) i Marta Ventura (NTC À Punt). / Pepe Marin
13 de setembre 2022 - 12:07

“Volem que totes les persones que viuen a les comarques septentrionals reben bé el senyal d’À Punt i disfruten d’una programació que els té en compte”. Aquest és un dels objectius primordials de la campanya que aquest dimarts s’ha presentat a l’Espaitec de la Universitat Jaume I, seu de la delegació d’À Punt a Castelló.

Alfred Costa, director general de la cadena pública valenciana, ha sigut l’encarregat de presentar en societat aquesta campanya d’antenització i ressintonització en un acte on també ha intervingut la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias.

La campanya compta amb el suport de dos grups professionals fonamentals: els antenistes i els administradors de finques. Vicente Cuevas, gerent del Grup Cuevas, i Ximo Rambla, vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló, han explicat la seua contribució a este projecte i han mostrat la seua satisfacció per la confiança que À Punt ha dipositat en ells.

Marta Ventura i Berta Baidez (À Punt)
Marta Ventura i Berta Baidez (À Punt) / Pepe Marin

Telèfon gratuït i sorteig de deu televisors

À Punt ha habilitat un telèfon gratuït, el 964 91 90 70, on els habitants d’aquestes comarques poden concertar una cita amb els antenistes. Estos professionals prestaran el servei de forma gratuïta als usuaris i a més de sintonitzar À Punt, també ordenaran els canals en el televisor si cal. La campanya durarà mes i mig i inclou a més un sorteig de deu televisors entre totes les persones que sol·liciten el servei.

Els integrants de la delegació de Castelló
Els integrants de la delegació de Castelló / Pepe Marin

La presentació ha reunit, a més dels mitjans de comunicació, representants d’institucions locals, com ara l’Ajuntament de Castelló de la Plana, la Diputació, membres del claustre de la Universitat Jaume I, alcaldes, alcaldesses i regidors de poblacions de la província.

L’acte l’han conduït dos rostres coneguts de la xicoteta pantalla, les presentadores Marta Ventura (Les notícies del migdia) i la reportera Berta Bàidez (Bona vesprada), que a més són nascudes a Betxí i la Vall d’Uixó, respectivament.

També et pot interessar

stats