À Punt llança ’69 raons’, un programa d’educació afectiva i sexual

Tots els capítols es poden trobar ja en el web i cada diumenge a la nit s’emet un programa en la televisió.

À Punt llança ’69 raons’, un programa d’educació afectiva i sexual
À Punt llança ’69 raons’, un programa d’educació afectiva i sexual

À Punt Mèdia llança 69 raons i ho fa a través del web (www.apuntmedia.es). Aquest migdia s’hi ha pujat la sèrie completa d’aquest programa d’educació afectiva i sexual. Es tracta de la primera producció d’À Punt que s’estrena primer en el web. 69 raons és una de les novetats de la programació de la tardor hivern de la televisió pública.

69 raons s’estrenarà en televisió el divendres 27 de setembre en un programa especial que anirà seguit d’una edició de La qüestió sobre l’educació afectiva dels joves. I l’estrena del primer capítol està prevista per al diumenge 29 de setembre.

El programa està presentat per Lara Avargues, sexòloga, psicòloga i terapeuta de parella. Cada diumenge, després de l’informatiu de la nit, s’emetrà un capítol de trenta minuts al llarg dels quals es parlarà i es debatrà de la sexualitat, es denunciaran situacions de vulneració dels drets sexuals i reproductius, i es respondran a les inquietuds en matèria de sexe dels més joves. El contingut d’aquest programa està dirigit a un públic familiar. Està dissenyat, especial-ment, per a atendre un públic adolescent i també resultarà de molt interés per als pares. 69 raons analitza la realitat i identifica els problemes i sentiments d’una població que comença a experimentar el sexe.

El programa planteja cada tema a partir d’escenes de ficció que representen situacions que poden ser habituals en la vida dels joves i inclou tallers en què els alumnes de quart curs de l’ESO debaten al voltant de les seues vivències i inquietuds. En l’últim bloc, la sexòloga explica i aclareix els dubtes des d’un punt de vista professional. Després de l’emissió de cada capítol, Lara Avargues farà un directe en Instagram per a parlar amb els usuaris i resoldre tots els seus dubtes.

69 raons ha treballat coordinat amb el programa PIES (Programa d’Intervenció d’Educació Sexual) que promou la Conselleria de Sanitat Universal i que s’aplica als instituts de secundària de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació.

La nit dels diumenges tindrà, per tant, grans novetats. Cap a les 21:15 es pot veure el programa 69 raons i, en acabar, s’emetran dos episodis de la sèrie d’èxit Merlí, que conta les aventures d’un professor de filosofia i els seus alumnes. I la tercera novetat de la nit dels diumenges serà Filem curt, un programa en què cada setmana embastarem diferents curts per a demostrar que la quali-tat d'una pel·lícula no depén de la durada.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats