À Punt instal·la nous equips als repetidors de la Comunitat Valenciana perquè la ràdio arribe a tota la població

L’equipament s’està instal·lant als 20 repetidors de televisió ubicats en punts estratègics del nostre territori.

Micròfon de ràdio
Micròfon de ràdio

À Punt Mèdia acaba de començar a instal·lar l’equipament tècnic necessari perquè les emissions de ràdio arriben a tot el territori valencià. L’equipament s’està instal·lant als 20 repetidors de televisió ubicats en punts estratègics del nostre territori.

 

La instal·lació es concretarà durant l’estiu i estarà llesta a principis del mes de setembre. Suposa una inversió que supera els 500.000 euros (IVA no inclòs). Els repetidors estan ubicats principalment en punts elevats de tot el territori, com ara Ademús, Alcoi o al Desert de les Palmes.

 

Els equips que feien arribar el senyal radiofònic i que funcionaven fins ara eren de la dècada dels anys noranta del segle passat i alguns estaven llogats. En la pràctica, aquesta situació impedia que la ràdio pública dels valencians arribara a molts punts del nostre territori. Una mancança que À Punt va resoldre inicialment instal·lant un equipament que garantia que les emissions arribaren als principals nuclis de població. Amb aquesta inversió, més del 90% dels ciutadans de la Comunitat Valenciana podran escoltar la ràdio amb un senyal de qualitat.

Els repetidors i les freqüències per zona són:

 

Ademús (València)98.6 MHzAitana (Alacant)103.0 MHzAlcoi (Alacant)98.7 MHzAlfàs del Pi, l’ (Alacant)101.2 MHzCalicanto (València)102.2 MHzCrevillent (Alacant)98.4 MHzDesert de les Palmes (Castelló)103.7 MHzElda (Alacant)96.5 MHzGarbí (València)94.5 MHzHurchillo (Alacant)89.5 MHzLlosa de Ranes, la (València)101.5 MHzMondúber (València)103.5 MHzOntinyent (València)105.2 MHzPina de Montalgrao (Castelló)102.0 MHzPoble Nou de Benitatxell, el (Alacant)93.5 MHzPortell de Morella, el (Castelló)96.8 MHzUtiel (València)100.9 MHzVilafranca (Castelló)101.3 MHzVillena (Alacant)95.0 MHzVinaròs (Castelló)92.0 MHzTambé et pot interessar

stats