À Punt inicia hui una sèrie d’entrevistes i debats amb els candidats i candidates de les eleccions municipals i europees

Totes les entrevistes es passaran per streaming.

Eleccions municipals i europees
Eleccions municipals i europees

À Punt Mèdia inicia a partir de hui dilluns, 13 de maig, una sèrie d'entrevistes amb els candidats i candidates de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana amb motiu de les eleccions municipals i europees.

Els alcaldables de PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem a Castelló i Alacant passaran aquesta setmana pels micròfons de la ràdio pública, mentre que els de València ho faran la setmana següent (vegeu Annex). Totes les entrevistes es passaran per streaming.

Però aquesta no serà l'única vegada que escoltem les propostes dels candidats a les municipals. A més del bloc electoral diari en cada edició informativa, les quatre ciutats amb més població de la Comunitat Valenciana tindran un debat exclusiu retransmés per totes les finestres de l'emissora pública.

Col·laboració amb TeleElx

Dimecres 15 de maig serà el torn de la ciutat de Castelló i dijous 16 de maig el d'Alacant des de la capital de l’Alacantí. Els candidats de València debatran el dilluns 20 de maig. I en aplicació del que estableix la llei 6/2016 del Servei Públic de Radiodifusió i Televisió d’àmbit autonòmic, que promou la col·laboració amb els prestadors de serveis de televisions locals de la Comunitat Valenciana, À Punt oferirà el debat de candidats municipals a l’alcaldia d’Elx en coproducció amb la TDT local TeleElx. El debat es farà dijous dia 23 de maig des d’Elx, només un dia abans del tancament de la campanya electoral. A més d'aquests quatre debats, hi haurà un cinqué debat al voltant del municipalisme, el 17 de maig, on alcaldes i alcaldesses analitzaran la realitat dels diferents ajuntaments del terri-tori valencià.

Les eleccions europees també tindran veu, amb entrevistes en el NTC de migdia als candidats i candidates de totes les formacions polítiques amb representació.

Finalment, el dispositiu d'À Punt culminarà el dia de les eleccions, diumenge 26 de maig, amb un programa especial que donarà a conéixer els resultats dels comicis.

Annex

També et pot interessar

stats