À Punt incrementa el cine dual per Nadal

La cartellera augmenta les pel·lícules en castellà i en versió original per a passar les vacances en família amb la televisió pública

La programació infantil oferirà matinals diaris de dibuixos i cine a partir del 23 de desembre i fins que acaben les vacances escolars

'La casa torta' amb Glenn Close, una de les pel·lícules del Nadal d'À Punt
'La casa torta' amb Glenn Close, una de les pel·lícules del Nadal d'À Punt / Departament de Comunicació
15 de desembre 2023 - 10:29

El sistema dual d’À Punt —disponible en «La gran estrena» dels divendres a la nit des del passat mes d’octubre— amplia la seua oferta a la programació del temps de Nadal, quan passem més temps a casa en família. Amb el sistema dual ja és possible triar entre el valencià, el castellà o la versió original quan veiem una pel·lícula.

Aquestes són les pel·lícules que per Nadal emetrà À Punt i ofereixen aquesta possibilitat multilingüe:

Divendres 22 de desembre, a les 22 hores, està prevista l’emissió de Jo soc el Pare Noel, una deliciosa comèdia italiana que comença quan un lladre que acaba d'eixir de presó coneix el Pare Noel i tots dos emprenen un viatge d'autodescobriment junts.

'Jo sóc el Pare Noel' divendres 22 de desembre, a les 22 hores.
'Jo sóc el Pare Noel' divendres 22 de desembre, a les 22 hores.

Dissabte 23 en la sobretaula, a les 15:30 hores, s’estrena Un bon doctor, una comèdia que conta com Serge és l'únic metge d'urgències la vespra de Nadal. Afectat per un terrible mal d'esquena, rebrà l'ajuda d'un repartidor de pizza a qui no li quedarà més remei que fer la seua faena durant unes quantes hores.

'Un bon doctor', dissabte 23 a les 15.30 hores.
'Un bon doctor', dissabte 23 a les 15.30 hores.

Diumenge 24 de desembre, la sessió de vesprada és doble, a partir de les 15:30 hores, amb dos títols d’intriga amb La casa torta —amb Glenn Close, Gilllian Anderson, Christian McKay i Andres Karras entre altres— i, a les 17:30 hores, Agatha i la veritat del crim, una pel·lícula anglesa que ens trasllada a 1926, quan amb la vida personal feta miques i els escrits en crisi, una jove Agatha Christie decideix resoldre un assassinat en la vida real.

'Agatha i la veritat del crim', diumenge 24 a les 17.30 hores.
'Agatha i la veritat del crim', diumenge 24 a les 17.30 hores.

Divendres 29 la proposta cinematogràfica per al prime time, a les 22 hores, és la italiana Freaks out, que ens trasllada a Roma en la Segona Guerra Mundial. Fulvio, Matilde, Mario i Cencio són quatre persones amb unes característiques especials que els fan brillar cada nit al circ del senyor Israel. Més que companys de treball, s'han convertit en família. No obstant això, la guerra posa en perill el circ i la realitat familiar que han construït. Ara, simplement, són quatre individus perduts en l'horror.

'Freaks out', divendres 29 a les 22 hores.
'Freaks out', divendres 29 a les 22 hores.

El diumenge 31 de desembre, a les 15:45 hores, la comèdia francesa Una família de lloguer, que conta la idea de Paul-André, un tímid i introvertit ric que se sent sol i decideix que el que necessita és una família. Li ofereix a Violette, que s'enfronta a perdre la custòdia dels xiquets, llogar la seua família i, així, pagar-li els deutes i, també, evitar perdre'ls.

'Una família de lloguer' , el 31 de desembre a les 15.45 hores.
'Una família de lloguer' , el 31 de desembre a les 15.45 hores.

La configuració del sistema dual és ben senzilla perquè es configura a través del comandament de la televisió. La ruta habitual és accedir al menú principal del televisor i seleccionar l’opció d’idioma, àudio o emissió dins de l’apartat de configuració. La nomenclatura dels paràmetres d’ajust pot variar en funció del fabricant de l’aparell.

Dibuixos i pel·lícules matinals durant les vacances escolars.

Com que els menuts de la casa es troben de vacances per Nadal, À Punt incorpora a la seua programació els dibuixos animats més entretinguts. A partir de les 7 del matí, de dilluns a diumenge, fins que tornen a escola, trobaran les aventures de Turu i els turulencs, Mibots, El món de Pau, Milo, Doraemon i Squish.

Dissabte 23 de matí, a partir de les 10 hores, À Punt estrena Els investigadors i el secret de la mar profunda que conta la història de cinc amics adolescents que s'uneixen per a descobrir qui està darrere del segrest d'un oceanògraf que ha descobert com desfer-se dels residus plàstics a l'oceà. Així començarà una carrera a correcuita per a salvar-li la vida.

A més, a partir del 25 de desembre À Punt també incorpora a la programació matinal infantil una pel·lícula diària, de les 10 a les 12 hores, fins al dia de Reis. Entre els títols previstos destaquen L’aprenent de pare Noel, el matí del 25 de desembre, amb un Pare Noel que no vol jubilar-se, però el reglament ho exigeix. Haurà de cercar un jove aprenent que puga succeir-lo.

'L'aprenent de Pare Noel' pel matí del 25 de desembre
'L'aprenent de Pare Noel' pel matí del 25 de desembre

Altres títols programats en el Nadal d’À Punt són Mascotes a l’espai (dia 27), Un gat a París (dia 29), Annabelle Hooper i els fantasmes de Nantucket (dia 3 de gener), Bikes, la pel·lícula (dia 5 de gener) i La cançó del mar (dia 6 de gener), entre altres.

També et pot interessar

stats