À Punt incorporarà estudiants en pràctiques de la Universitat de València en diferents categories

Les dos entitats han signat un conveni marc i estan concretant les categories professionals en què podran col·laborar.

À Punt incorporarà estudiants en pràctiques de la Universitat de València en diferents categories

La directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, han mantingut una reunió per tal de concretar el conveni marc de col·laboració que s'ha signat entre les dos entitats. 

Mavi Mestre ha explicat que en À Punt treballen professionals amb perfils molt variats, per la qual cosa podrien encaixar estudiants de diferents titulacions per a continuar la seua formació en pràctiques. A més, Mestre ha assenyalat que fins i tot els universitaris podrien centrar els treballs finals de grau i de màster en temes que siguen d'interés per À Punt. 

Per la seua part, Empar Marco ha assenyalat: "necessitem la universitat perquè allí es troba el talent i la creativitat" i perquè À Punt posa en marxa uns mitjans públics del segle XXI i els estudiants de l'era digital hi poden aportar molt.

A més, la CVMC i la Universitat de València volen coordinar una formació en què col·laboren professionals d'À Punt i acadèmics de la universitat. Uns estudis específics, "a la carta", per a àmbits concrets de l'exercici professional que poden ser molt positius.

També et pot interessar

stats