À Punt inaugura observatori meteorològic

L'estació s'inclou dins de la xarxa d'AVAMET.

Inauguració de l'estació meteorològica aquest divendres

Des d'ara, À Punt Mèdia comptarà a les seues instal·lacions amb una estació meteorològica que s'inclourà dins de la xarxa de l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET). Aquest divendres s'inaugura aquesta nova estació, que aportarà dades a la gran xarxa ja existent al nostre territori.  Les dades de l'estació, com les de la resta de la xarxa, estaran disponibles on-line per a tots els interessats i aficionats  i aficionades a la Meteorologia.

El conveni de col.laboració que AVAMET ha signat amb À Punt contribueix a l'elaboració d'una informació meteorològica rigorosa i de proximitat, ja que comptem amb les dades de les prop de 300 estacions que integren la xarxa al territori valencià, i amb la participació dels molts dels seus integrants.  AVAMET disposa també de vora 60 càmeres web que retransmeten en temps real cada canvi que es produeix en l'oratge de la Comunitat Valenciana.

Podem dir que abans de la inauguració oficial,  l'estació ja s'ha estrenat  amb la mesura de 201 litres per metre quadrat recollits en el recent temporal del 18 i 19 d'octubre i amb  un ruixat d'intensitat torrencial el passat dia 14. També s'ha pogut enregistrar una poc usual màxima (en octubre) de 29 graus.

També et pot interessar