À Punt i la Fundació per la Justícia col·laboren per a sensibilitzar la ciutadania en temes d’inclusió social i drets humans

La plataforma de mitjans públics esdevé mitjà oficial del Humans Fest, Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València.

À Punt i la Fundació per la Justícia col·laboren per a sensibilitzar la ciutadania en temes d’inclusió social i drets humans
À Punt i la Fundació per la Justícia col·laboren per a sensibilitzar la ciutadania en temes d’inclusió social i drets humans

À Punt i la Fundació per la Justícia de la Comunitat Valenciana acorden col·laborar en iniciatives d’interés públic destinades a millorar la situació de la ciutadania en temes de justícia social, educació, drets humans i inclusió social, entre altres.

La Fundació per la Justícia és una entitat independent que té com a objectius tant la denúncia de la injustícia i la violació dels drets humans com la sensibilització de la societat en aquesta matèria. Alfred Costa, director general d’À Punt destaca que “les dues entitats treballem per la difusió de valors positius que ajuden a construir una ciutadania crítica, compromesa i solidària, enfront del discurs de l’odi. Parlem de valors lligats a la convivència, el diàleg i la cooperació entre les persones amb independència de l’origen, les creences o qualsevol altra circumstància personal o social”.

À Punt contribuirà a difondre les campanyes i iniciatives de la fundació en els diferents espais informatius dels mitjans públics valencians i donarà una cobertura especial al Premi de Drets Humans que atorga l’entitat i que reconeix la trajectòria i dedicació de persones i organitzacions en la defensa i promoció dels drets humans i la defensa de la justícia. A més, À Punt serà el mitjà oficial del Humans Fest, Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, donant difusió i cobrint els actes del festival. Per a José María Tomás y Tío, president de la Fundació “és un privilegi comptar amb À Punt perquè necessitem comunicar tot allò que fem en la defensa dels drets dels més desfavorits. Per tant, quan el mitjà de comunicació més important de la Comunitat Valenciana es compromet amb els objectius que tenim en la fundació és un motiu de satisfacció per a nosaltres”.

D’altra banda, la fundació participarà en accions formatives de la plantilla d’À Punt destinades a aplicar el Llibre d'Estil i codis deontològics per a un abordatge informatiu respectuós i transformador de temes com la justícia, els drets humans, la pobresa, la desigualtat, les migracions i la solidaritat, i sobre enfocaments informatius enfront del discurs de l'odi, entre altres temàtiques.

Per últim, les dues parts cooperaran en l’elaboració de continguts educatius que transmeten valors positius i ajuden a construir una ciutadania crítica, compromesa i solidària.

També et pot interessar

stats