À Punt es felicita de l’èxit de les produccions i dels professionals valencians als Premis Max

En el cas de TIC-TAC, millor espectacle musical o líric, À Punt va gravar una de les representacions a València

Obra TIC-TAC
Obra TIC-TAC

À Punt Mèdia es felicita del reconeixement que varen rebre anit produccions i professionals valencians als Premis Max de les Arts Escèniques.

 

En el cas de TIC-TAC, guardonat com a millor espectacle musical o líric, À Punt va gravar una de les representacions de l’obra al Teatre Principal de València. El musical ostenta el rècord d’espectadors en tota la història de les produccions públiques.

 

D’altra banda, À Punt prepara el documental anomenat WIP, sobre com es va gestar el musical TIC-TAC. El documental és una de les apostes en les quals es treballa des de fa mesos. TIC-TAC és una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de València. 

 

TIC-TAC és un espectacle de Teatre del Poble Valencià, dirigit per Carles Alberola y co-escrit amb Rodolf Sirera i Pasqual Alapont. L’obra és un musical sobre la necessitat de la ficció en la nostra vida, d’eixe territori màgic on els somnis es fan realitat. La música, la lletra i les cançons són de Josep Zapater i Noèlia Pérez.

 

TIC-TAC és també un viatge cap a la redempció entre un pare i un fill. TIC-TAC és una comèdia musical sobre com la pintura, la música, el teatre, en definitiva l’art, ens parla de l’ànima de les persones i de com pot arribar a transformar les nostres vides i a omplir-les d’esperança. TIC-TAC és el temps, el pas del temps i com 15 minuts ho poden canviar tot La coreografia de l’obra és de Cristina Fernández Pintando.

També et pot interessar

stats