À Punt felicita els guanyadors del concurs juvenil ‘Rosquilletres’

El guanyador d’aquesta edició, Sergi Girón, i el seu equip s’entrevisten amb el director general, Alfred Costa.

Tres estudiants de l’IES Josep Segrelles d’Albaida s’han emportat el títol de millors lletrejadors i lletrejadores.

À Punt felicita l’equip guanyador de la tercera edició de Rosquilletres, el concurs juvenil de la radiotelevisió i web autonòmics que posa a prova l’habilitat dels estudiants de lletrejar paraules en valencià. El millor lletrejador de la Comunitat Valenciana, Sergi Girón Roig, i els seus dos companys, Paula Gil Nàcher i Pau Pínter Cerdà, han visitat À Punt aquest matí.

Aquests tres estudiants de tercer d’ESO de l’IES Josep Segrelles d’Albaida s’han emportat el títol de millors lletrejadors i lletrejadores en una renyida final on participaren els sis equips classificats al llarg de la temporada. En total, competiren 18 joves procedents de l’IES Serra d’Espadà (Onda), el Col·legi Carmelites (Gandia), l’IES Mare Nostrum (Alacant), l’IES L’Alcalatén (l’Alcora), el Col·legi Hernández, de Castelló (la Ribera Alta) i l’institut de secundària que s’ha emportat el primer lloc del pòdium d’aquesta temporada.

Sergi, Paula i Pau, s’han entrevistat amb el director general d’À Punt, Alfred Costa, qui ha destacat la importància de promoure l’excel·lència en els estudiants i de fomentar el coneixement i l’estima de la llengua en les generacions més joves, un dels objectius de la radiotelevisió pública.

Els guanyadors han estat acompanyats pel seu professor, Rafa Vidal Soriano, i la presentadora del Rosquilletres, Laura Sanchis Vidal.

Rosquilletres és un concurs produït i emés per À Punt en col·laboració amb les productores InfoTV i Bleba30. Patrocinat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), la prova principal del concurs divulgatiu consisteix a lletrejar correctament i al més ràpid possible paraules en valencià.

També et pot interessar