À Punt explica el seu projecte als empresaris valencians

El Consell Assessor de Presidència de la patronal autonòmica visita el Centre de Producció de Programes de Burjassot.

Salvador Navarro, Empar Marco i Enrique Soriano
Salvador Navarro, Empar Marco i Enrique Soriano

Els responsables d’À Punt han explicat aquest matí als membres del Consell Assessor de Presidència de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) el seu projecte comunicatiu i empresarial. La delegació ha sigut rebuda pel president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i per la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco.

Marco ha detallat el model dels nous mitjans públics valencians davant una àmplia representació dels empresaris valencians, encapçalada pel seu president, Salvador Navarro. També ha exposat la vocació de servei públic de l’ens (tant davant del consum més tradicional com del consum digital de continguts), el compromís per oferir una informació veraç, plural i pròxima i la voluntat de vertebrar la Comunitat Valenciana.

Durant la visita, a la qual també ha assistit l’equip directiu d’À Punt, la directora general ha defensat el paper que tenen els mitjans públics com a motor del sector audiovisual, un motor que, en aquest moment, dona faena en el sector a més de 2.000 persones.

A més, À Punt té vocació de donar cobertura informativa a les reivindicacions dels empresaris valencians en temes com l’infrafinançament, el corredor mediterrani o el fet de fer visibles les empreses valencianes i els seus productes.

Els membres del Consell Assessor de Presidència de la CEV han visitat les instal·lacions d’À Punt: la nova redacció, els estudis de ràdio i els platós de televisió.

També et pot interessar

stats