À Punt estrenarà pròximament ‘Llim’, un drama de ficció que combina històries de superació amb corrupció

Quatre episodis de drama social amb aires de thriller que narren la vida dels Andújar: corrupció, crisi econòmica i un projecte medi-ambiental posen en perill la vida d’una família marcada per la fatalitat.

'Llim', pròximament a À Punt
'Llim', pròximament a À Punt
17 d'abril 2023 - 12:45

Llim és la nova minisèrie de ficció d’IB3 Televisió, amb la participació d’À Punt i TV3, que s’ha presentat hui. Un total de quatre episodis de drama social, amb aires de thriller que narren la vida dels Andújar. Corrupció, crisi econòmica i un projecte mediambiental posen en perill la vida d’una família marcada per la fatalitat. Joan Fullana (Mai neva a Ciutat) dirigeix aquesta ficció que ha escrit juntament amb Joan Bellviure i Joan Tomàs Martínez i que protagonitza l’actriu Júlia Truyol, Xim Vidal i Rebeca del Fresno, entre d’altres.

La minisèrie consta de quatre episodis, cadascun vehiculat a través d’un dels personatges principals
La minisèrie consta de quatre episodis, cadascun vehiculat a través d’un dels personatges principals

La minisèrie consta de quatre episodis, cadascun vehiculat a través d’un dels personatges principals, i transcorre durant l'any 2013, època de gran crisi econòmica que afectà especialment la classe treballadora relacionada amb la indústria turística.

Sinopsi

El nou projecte mediambiental Nova Albufera amenaça la casa familiar dels Andújar, construïda en una urbanització il·legal en una zona inundable. Salvador Roig, el regidor de Medi Ambient i amic de la família, se sent en una posició compromesa mentre el corrupte Benet Vidal, cacic del poble, els promet que no permetrà que es duga a terme la demolició de la casa. Una sèrie de catastròfiques casualitats acabaran d'afonar la vida de la família Andújar, sempre perseguida per la fatalitat.

El repartiment de ‘Llim’

El cartell d'intèrprets l'encapçala l'actriu mallorquina que viu a Catalunya Júlia Truyol, coneguda pel públic per ser membre de la companyia teatral La Calòrica i per la seua participació en sèries com Hache (Netflix), Drama (Playz), La Riera i Com si fos ahir (TV3).

'Llim' és una coproducció de les televisions públiques IB3, À punt i TV3
'Llim' és una coproducció de les televisions públiques IB3, À punt i TV3

Llim, per la particularitat de la seua coproducció amb les televisions públiques IB3, À punt i TV3, incorpora intèrprets dels tres territoris, una mescla de nous talents i professionals coneguts i consolidats. És el cas, per exemple, dels mallorquins Xim Vidal (Sicília sense morts), Xavi Frau (Hotel Bellavista), Albert Mèlich (Polònia de TV3 i Mai neva a Ciutat d’IB3), Tai Fati (Un cuento perfecto de Netflix i Zorras d’Atresplayer) i Tània Fortea (El que sabem de Prime) i Pep Ricart (L'Alqueria Blanca d’À Punt). Actors i actrius consolidats que comparteixen pantalla amb dues cares noves, com són Rebeca del Fresno i Xen Garcinuño.

La sèrie s’estrena el pròxim 23 d’abril en Ib3 Televisió i pròximament es podrà veure en À Punt i en TV3.

També et pot interessar

stats