À Punt estrena ‘A la Ventura’ amb la visita del ministre de Transports, José Luis Ábalos

El president de la Generalitat, Ximo Puig, serà el convidat dilluns en ‘Les notícies del matí’.

'A la ventura' és un espai de producció pròpia que presenta Marta Ventura amb Mathies Muñoz

À Punt estrena aquest divendres a la nit en prime time el programa de debat A la Ventura. Un espai de producció pròpia que presenta Marta Ventura amb Mathies Muñoz, sota la direcció de Carmesina Franch.

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, el valencià José Luis Ábalos, serà el primer convidat del programa que s’emet en directe a partir de les 21:30 hores i fins a la mitjanit en directe, des del plató número 2 dels estudis del centre de Burjassot.

El nou format aprofundirà en els temes de la setmana amb un debat en què participaran sis tertulians. Per això, en aquesta primera setmana de tornada a les aules, el segon convidat d’A la Ventura serà el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que a més de fer balanç de l’inici del curs acadèmic a la Comunitat Valenciana parlarà en directe amb els espectadors que participen a través de les xarxes.

A la Ventura ens sorprendrà amb una interessant i il·lustrativa recreació de com funciona una aula bambolla, farà un recordatori del primer aniversari de la DANA que va afectar els veïns del Baix Segura amb entrevistes als protagonistes i també realitzarà una radiografia de la situació de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Aquests són només alguns dels continguts del primer programa que s’estrena demà divendres.

El president de la Generalitat visita dilluns ‘Les notícies del matí’

La principal novetat de la temporada del programa Les notícies del matí és que l’equip es trasllada a partir de les 8:00 h al plató número 3 de la televisió i es podrà continuar escoltant per la ràdio. El despertador informatiu començarà des de la ràdio d’À Punt amb Magda Nicolau, a les 7:00 del matí, i continuarà des de la televisió, la ràdio i el web de manera simultània de 8:00 a 11:00 h, amb Clara Castelló i Àlex Sanjaime com a conductors principals del programa. Amb ells, tota l’actualitat amb els periodistes Matilde Alcaraz i Txema Millán, Innocenci Ortín en internacional, Lorena Hernández en xarxes i Empar Soriano en els esports. No faltaran les connexions amb les delegacions d’Alacant, Castelló i Madrid per a seguir l’última hora de l’actualitat.

Les notícies del matí rebrà convidats en directe a l’estudi 3 de Burjassot. Aquest dilluns el programa s’estrena amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que serà entrevistat per Clara Castelló a partir de les 9:00 hores.

El nou format del programa que edita i dirigeix la periodista Elpídia Bellver té dues parts diferenciades d’una hora i mitja. La primera serà un aparador de l’actualitat i la segona aprofundirà en els continguts amb l’anàlisi dels titulars del dia.

‘Els Zurf’, nova sèrie d’animació infantil valenciana el dissabte de matí

El pròxim dissabte 12 de setembre, el primer cap de setmana després de la tornada a escola i dins de la nova programació de la temporada, s'estrena a les 10:00 h la sèrie d'animació infantil Els Zurf, coproducció d'À Punt Mèdia i Hampa Studio.

La sèrie tracta de Zurfi, un xiquet atlant que s’instal·la en un poble mediterrani amb la seua família. Allí coneix Maria i Vicent, amb qui viurà aventures sorprenents.

La sèrie ha estat dirigida per Àlex Cervantes, que va guanyar el Premi Goya en la categoria de millor pel·lícula d’animació per Buñuel en el laberinto de las tortugas.

Dins de la seua producció prèvia, l’empresa d’animació valenciana Hampa Studio també va produir, entre altres, la sèrie venuda internacionalment The Shadownsters, que es va poder veure en plataformes com HBO, i que es va emetre en À Punt Mèdia com Els meus monstres i jo.

També et pot interessar

stats