À Punt estrena una minisèrie per conscienciar els menuts de la importància d’arreplegar els excrements de les mascotes

‘Clara i Net’ són una xiqueta i el seu gos que ensenyaran a xiquets i adults a fer-se responsables dels animals i a ser respectuosos amb el medi ambient i la resta de ciutadans.

Les píndoles animades són de 30 segons i s’estrenaran dilluns dins la programació infantil matinal, que creix a l’agost.

Clara i Net
Clara i Net
30 de juliol 2021 - 11:49

À Punt estrena una minisèrie per a conscienciar els xiquets de la importància d’arreplegar els excrements de les mascotes. Clara i Net s’emetrà el dilluns 2 d’agost en horari matinal infantil. Són xicotetes píndoles animades que busquen educar en valors de sostenibilitat i medi ambient.

Clara és una xiqueta responsable que no entén el món adult i Net és un gosset molt sabut. Junts tenen la missió d’aconseguir que les seues veïnes i veïns arrepleguen els excrements que deixen al carrer els seus gossos per a disfrutar d’un espai comú net i agradable per a tothom.

El nou microespai d’À Punt ensenya als xiquets que els gossos són la nostra responsabilitat i que amb una conducta cívica guanya el medi ambient i la gent que viu en pobles i ciutats. Clara i Net busca millorar la neteja del municipi i promoure la convivència i el respecte entre veïns i mascotes.

Es tracta d’una producció de Sistema del Solar Produccions amb la col·laboració de l’IVC i la participació d’À Punt Mèdia.

Novetats en una programació infantil matinal que creix a l’agost

La programació infantil d’À Punt creix a l’estiu. De 7 a 10 hores del matí, la graella s’ompli de novetats entre les quals destaquen Les Vacances de La Colla. S’emetrà tots els dies, de 9:30 a 10 hores i estrena continguts com “La Colla en remull” i els “Challenges estiuencs”.

Les vacances de La Colla, de 9:30 a 10 hores, de dilluns a diumenge.
Les vacances de La Colla, de 9:30 a 10 hores, de dilluns a diumenge. / À Punt

Una altra novetat és la sèrie diària Sally McKay, de 8:15 a 8:45 hores. Conta la història de Sally, una adolescent aparentment normal que aspira a ser periodista d’investigació i col·labora en el Coolisland Express, el periòdic de l’institut. Jenny Justice és l'alter ego de Sally, una superheroïna capaç d’enfrontar-se a l’imperi del mal construït per Martin Manning, el seu arxienemic i la seua colla.

També et pot interessar

stats