À Punt estrena ‘La travessa’, el primer programa de ràdio dedicat a la pilota

La pilota és una de les prioritats i de les apostes del nou espai públic de comunicació.

Partida de pilota
Partida de pilota

La ràdio d’À Punt estrenarà aquest diumenge 13 de gener el primer programa setmanal dedicat a la pilota valenciana. Creat per l’equip de la revista Ferida, i presentat i dirigit pel periodista Pedro Valero, La travessa es podrà escoltar a les 16:00 h. Compta amb un grup jove i transversal de periodistes valencians que aposten per transmetre de manera atractiva i divulgativa les històries i la realitat de pilota valenciana.

La travessa també donarà un protagonisme destacat a les dones. La pilota valenciana és encara un món majoritàriament d’homes, però la dona hi està cada vegada més present. Per això, un dels quatre blocs en què està dividit el programa estarà protagonitzat per dones.

El nou programa de la ràdio d’À Punt, a més de difondre l’actualitat de totes les modalitats i disciplines del món de la pilota, i amb una clara vocació de vertebració territorial, recuperarà la crònica de partides històriques. I en cada edició s’entrevistarà un personatge destacat d’aquest esport.

La pilota és una de les prioritats i de les apostes d’À Punt Mèdia. L’espai públic de comunicació s’ha convertit ja, de fet, en una referència per als seguidors de la pilota. Totes les setmanes la televisió retransmet partides de pilota, els serveis informatius en fan un seguiment de l’actualitat, i els jugadors més destacats d’aquest esport són protagonistes habituals en els programes esportius.

Totes les emissions dels programes de la ràdio d'À Punt Mèdia també es poden sentir en https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar