À Punt estrena per Setmana Santa la sèrie ‘La Bíblia’

Dijous Sant i Divendres Sant s’emeten cinc capítols cada dia en prime time.

La bíblia
La bíblia
28 de març 2021 - 16:38

À Punt estrena per Setmana Santa La Bíblia, una minisèrie de deu capítols per a les nits de Dijous i Divendres Sant. Cada dia la televisió pública valenciana n’emetrà cinc capítols en prime time, a partir de les 22:00 hores.

La sèrie narra la història del cristianisme des de l'Antic Testament fins al Nou. S'hi descriuen algunes de les històries més conegudes de la Sagrada Escriptura, des del Gènesi fins a l'Apocalipsi, inclosos el relat de l'arca de Noé, l'Èxode i la vida de Jesús de Natzaret.

La Bíblia és una sèrie nord-americana produïda el 2013 per Roma Downey i Mark Burnett que es va estrenar al Canal Historia (History Channel). El repartiment principal està integrat per l’actor portugués Diogo Morgado (Jesús), l’actor britànic de teatre Darwin Shaw (Simó Pere), l’actriu irlandesa Roma Downey (Maria), Greg Hicks (Ponç Pilat), Sebastian Knapp (Joan), Amber Rose Revah (Maria Magdalena) i Fraser Ayres (Barrabàs), entre altres.

Burnett va afirmar que aquest projecte va ser el treball “més ambiciós” que es va fer des d’Els Deu Manaments de Cecil B. Demille el 1956. El rodatge es va fer al Marroc i per a garantir que les trames foren exactes es van contractar assessors acadèmics, teòlegs i investigadors.

La banda sonora és del reconegut compositor Hans Zimmer, guanyador d’un Oscar per El Rei Lleó i del Globus d’Or per Gladiator, entre més de 68 nominacions en la seua trajectòria musical.

També et pot interessar

stats