À Punt estrena les sèries ‘Hotel Portofino’, aquest diumenge i ‘Màkari’, dilluns

A les 22 hores, després d’À Punt NTC nit, dues noves propostes per a l’estiu

Fotograma de la nova sèrie Hotel Portofino d'À Punt
Fotograma de la nova sèrie 'Hotel Portofino', en À Punt / À Punt
28 de juliol 2023 - 10:06

Les nits dels diumenges i dilluns d’estiu en À Punt són per a gaudir de les sèries. Aquest diumenge, 30 de juliol, a les 22 hores s'estrena Hotel Portofino, una sèrie dramàtica d’època situada a la Riviera en ple auge del feixisme a Itàlia. I el dilluns 31 a la mateixa hora, els amants de les trames policíaques tenen cita amb la radiotelevisió valenciana per a enganxar-se a Màkari i les peripècies investigadores a Sicília del periodista Saverio Lamanna.

Hotel Portofino conta la història de la matriarca Bella Ainsworth, que obri un hotel al mes pur estil britànic en un poble pesquer de la costa italiana per als turistes anglesos adinerats. Bella haurà de plantar cara en diversos fronts: l'esforç per a tirar avant l'hotel, les exigències dels clients, la vida dissipada del marit, els traumes de guerra del fill i l'ascens del feixisme, i també s'haurà d'enfrontar al xantatge d’un polític local.

El repartiment està encapçalat per Natascha McElhone, com a Bella Ainsworth, que és coneguda pels papers en Californication i The Crown. El creador de la sèrie és Matt Baker i està rodada a Itàlia i Croàcia. 

Per a la nit del dilluns: ‘Màkari’

L’altra sèrie que estrena À Punt és Màkari, per a les nits estiuenques dels dilluns. Conta com Saverio Lamanna, un periodista interessat en les investigacions perd el treball i torna a Sicília. S’instal·la a la casa de vacances Màkari, on troba un amic de la infància, Piccionello, i comença a freqüentar la bella Suleima. Però el fet que el torna a despertar és la mort d’un xiquet en circumstàncies poc clares i el drama d’un treballador que va acabar vivint al carrer. Aquests dos casos l’ajudaran a redescobrir la vocació per l’escriptura i pels misteris sense resoldre.

'Màkari', els dilluns per la nit en À Punt
'Màkari', els dilluns per la nit en À Punt / À Punt

Després de l’À Punt NTC nit, la millor manera d’entretindre’s són les sèries de ficció que proposa À Punt. 

També et pot interessar

stats