À Punt estrena la sèrie ‘Els Medici, senyors de Florència’ amb Dustin Hoffman

Els huit primers capítols s’emeten, per parelles, en el prime time a les 21.45 hores.

La primera temporada d’aquesta coproducció anglo-italo-francesa consta de huit capítols de 60 minuts.
La primera temporada d’aquesta coproducció anglo-italo-francesa consta de huit capítols de 60 minuts.

À Punt estrena aquesta nit les 21.45 hores una sèrie que es quedarà a la memòria de l’espectadors: Els Medici, senyors de Florència. La primera temporada d’aquesta coproducció anglo-italo-francesa consta de huit capítols de 60 minuts. À Punt emetrà cada diumenge dos capítols seguits. Dirigida per Frank Spotnitz, Nicholas Meyes i Sergio Mimica-Gezzan té al seu repartiment actors de la talla de Dustin Hoffmann, Richard Madden, Stuart Martín, Guido Caprino i Annabel Scholey entre un destacat elenc d’actrius i actors.

Un drama polític que relata l'ascens al poder de la família Medici i les conseqüències de la transformació econòmica, cultural i social que van iniciar. Una revolució que va desafiar el pensament tradicional i va canviar la història, però que també els va fer portar nombrosos enemics.

En els anys d'ascens de Cosimo Medici (Richard Madden), obligat a succeir el seu pare Giovanni (Dustin Hoffman) com a cap dels Medici després del seu inesperat assassinat, tindrà com a repte mantindre el banc dels Medici i preservar la influència i el poder de la seua família a Florència. A més no renuncia a esbrinar qui va assassinar son pare.

La sèrie està basada en personatges i fets reals, però part d’una premissa fictícia de la qual no hi ha cap arxiu històric que la corrobore: el problable assassinat de Giovanni de Medici.

El documental del Carnaval de Vinaròs es repetirà diumenge

À Punt ha tornat a programar pa a aquest diumenge de vesprada el documental Darrere de la màscara, el Carnaval de Vinaròs que es va retardar la setmana passada per l’especial eleccions catalanes. Aquest diumenge torna a la graella de la programació a les 18 hores.

Aquest documental de 54 minuts repassa la història del Carnaval a través d’entrevistes a diferents personatges històrics i locals de la festa més rellevant de Vinaròs. Una festa que, aquest any, s’ha vist suspesa per la pandèmia de la Covid-19.

El document mostra tot allò que no es veu: l’evolució de la festa, l’impacte mediàtic o el treball de reines, reis i dissenyadors, així com de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) i de l’Ajuntament de Vinaròs. Es tracta d’un documental que relata la història del Carnaval de Vinaròs des dels orígens fins a esdevindre una festa referent de primer nivell, declarada festa d'interés turístic regional. Amb testimonis i imatges inèdites, coneixem l'entramat i la llarga tradició d'un carnestoltes que destaca per l'excel·lent posada en escena, la vistositat en la desfilada i el suport de tot un poble.

També et pot interessar

stats